Не мога да принудя етническа принадлежност! Уанда Сайкс е изненадана от белите си деца „Има само един малък черен приятел“

Последните новини не могат да принудят етническата принадлежност! Уанда Сайкс е изненадана от белите си деца „Само един малък черен приятел“ на Fabiosa

В много случаи Уанда Сайкс призна, че да бъдеш чернокож е много по-трудно, отколкото да си афроамериканец.

Сензационният комик вече е модел за подражание за двете си деца. Как тя ще обясни суровата реалност на социалната критика относно семейното им устройство? Предполагаме, че ще се справят чудесно!Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WS (@iamwandasykes) на 12 април 2018 г. в 18:21 ч. PDT

Когато тя излезе през 2008 г. като лесбийка, хората в Холивуд просто не бяха готови за това. Проведе се митинг в знак на протест срещу забраната за еднополови бракове. Това се оказа идеалната възможност за нея да разкрие истинската си ориентация. След това Ванда смята, че е започнала да се лекува с еднорог.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WS (@iamwandasykes) на 9 февруари 2019 г. в 23:19 ч. PSTРаждане на бели деца

По време на ексклузивно интервю с Ню Йорк Таймс , Ванда беше попитана за разбирането на децата си от раса. Наясно ли са със смесеното си потекло?

Тя отговори съвсем философски. Бившият Roseanne звезда призна, че това много я притеснява. Тя просто иска децата й да бъдат добри хора, но рано или късно тя ще бъде принудена да проведе този разговор с тях.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WS (@iamwandasykes) на 27 декември 2018 г. в 17:00 ч. PSTСайкс ще подготви белите си деца с всичко, което трябва да знаят точно навреме. В момента тя е изненадана и донякъде озадачена от ситуацията. Тя каза:

Забелязвам, като за техните рождени дни, оглеждам се и тръгвам, Чакай, искаш да ми кажеш, че имат само един малък черен приятел? Но не мога да го принудя.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WS (@iamwandasykes) на 29 януари 2019 г. в 12:25 ч. PST

Нейното семейство

Уанда Сайкс се омъжи за Алекс Нидбалски през 2009 г. и през същата година те посрещнаха братски близнаци.

Синът им Лукас и дъщеря Оливия бяха носени от съпругата ѝ. Техните скъпоценни никога не се появяват на изложбените шоута на мама, но те винаги са били част от сценария.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Trish (@simply__trish) на 21 октомври 2014 г. в 11:11 ч. PDT

Този смесен и еднополов брак е неконвенционален. Въпреки това начинът, по който това семейство го кара да работи, е възхитителен.

Споделете това, ако вярвате, че любовта си струва всичко и е извън всякаква сложност.

Популярни Публикации