Съвместимост на Козирог и Водолей - Земя + Въздух

Съвместими ли са Козирог и Водолей? Когато и двамата влязат във връзка заедно, резултатът може да бъде много добър за всички замесени. В много отношения хората гледат на противоположностите като на нещо, което не могат да преодолеят, когато става въпрос за черти на личността. Това не е същият въпрос

Когато и двамата влязат във връзка заедно, резултатът може да бъде много добър за всички замесени. В много отношения хората гледат на противоположностите като на нещо, което не могат да преодолеят, що се отнася до личностните черти.Това не е същият проблем, с който се сблъскват тези двамата. Те внасят много различия в масата в тази връзка, но ако могат да работят заедно и да гледат на тях като на нещо, което се допълва, а не на нещо, което ги разделя, тогава те могат да накарат тази връзка да работи.

Козирогът може да внесе сериозност и стабилност в отношенията, които може да липсват на други партньори, с които Водолеят би могъл да бъде. Водолеите, които понякога могат да бъдат несигурни, ще се чувстват много сигурни в отношенията.

Как са влюбени Водолей и Козирог?

Много хора биха могли да гледат на тях като на странна двойка, защото въпреки че може да имат някои различия, те също ще научат, че имат някои общи неща.Козирогът понякога може да се окаже суров или егоистичен към другите и това е нещо, към което Водолеят може да помогне да донесе омекотител. От другата страна на нещата Водолеите ще бъдат привлечени от нестандартните и понякога необичайни (не по лошия начин) характеристики на Водолея.

Няма съмнение, че в тази връзка и двата знака не са известни като много привързани. Ако те са в състояние да коригират начините си и да станат по -привързани и любящи към партньора си, тогава тази комбинация има наистина добър шанс да се получи.

Нещо, което евентуално би могло да бъде ситуация, в която между двамата от тези хора е налице, е свързано с бъдещето и начина, по който гледат към него. Козирогът е типът човек, който гледа ежедневно на живота, приемайки го с времето. Намират го за по -практичен начин на живот.

От другата страна на нещата, Водолеят наистина обича да може да планира нещата за бъдещето. Това им дава стабилност, когато става въпрос за собствения им живот, и ги кара да се чувстват по -сигурни в една връзка.

Ако и двамата могат да намерят среда, където започват да могат да живеят ден за ден, но планират някои важни неща в бъдеще, тогава заедно ще могат да преодолеят този възможен проблем.

Искате задълбочено ръководство за мач Козирог Водолей? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Козирог | Влюбен Водолей

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Ултра консервативните шапки ще отегчат Водолеите до сълзи - а допълнителните крещящи Водолеи могат направо да изплашат някои шапки. Но, ако успеят да надхвърлят това, те ще открият, че Козирогът има придържането към истината, което трябва да приложи, за да реализира своите далечни идеи.

Селия: Поведението на Водолея понякога ще ви накара да се свиете от смущение. Ще трябва да приемете приятелите на Водоносеца, колкото и да са луди.

Джен: Да бъдеш с Водолея никога няма да ти е скучно. Ще се насладите на постоянните идеи и спокойната разумна природа, която Водолеят с готовност предоставя. Или двамата ще се зарадвате един друг веднага, или няма да го направите. Тук няма много средни позиции, но ако връзката започне с добра нотка, това ще бъде поразителен успех!

Лидия: Вие също ще се почувствате почти неотразими и може да има доста преследване, докато не влезете във връзка. Ситуациите ще започнат сравнително бавно и Водолеят ще хареса топлото, грижовно отношение Козирогът ги задушава и макар това да е чудесно успокояващо, в крайна сметка това ще стане твърде много за Водолея. Свободата на избор е важна за всеки, но Козирогът има навика да отнема това от партньора си. И двамата ще трябва да се предадете и да търсите компромиси, за да проработи това, така че трябва да се отпуснете и да видите повече смешната страна на нещата.

Опитайте се да прекарате дни, в които не спазвате рутината и разпуснете косата си, вземете всяко нещо както идва и бъдете смели! В сексуален план и двамата изглеждате от една и съща форма, тъй като вашите желания са доста сходни. Трябва да сте сигурни, че отделяте време за секс, тъй като това може да бъде поставено настрана от двама ви и е толкова срамно да загубите цялата тази страст!

Лора : Козирогът може да има предизвикателство от Водолея, защото водоносецът обикновено не се вписва в чиста малка кутия. Въпреки това, ако Козирогът е в мислите за нещо необичайно, Водолеят е просто типът, който може да разтърси нещата. Не че Водолеят не би могъл да научи нещо или две за структурата от козата, но Козирогът често се нуждае от малко странно в своя подреден живот; те се нуждаят от някой, който да покаже на козата, че има по -малко сериозна страна на света.

Хайди : Водолеят вероятно няма да даде на Козирога необходимата сигурност или надеждност и когато Козирогът започне да доминира над Водолея, това само ще разкрие неприятности. Водолеят е изразителен, а Козирог сдържан. Водолеят обича да харчи пари, което най -вероятно ще дразни Козирога. Вероятно ще им липсва уважение и разбиране един към друг.

Кели: Тази връзка може да работи добре, при условие, че Водолеят е готов да се установи и да предложи малко стабилност на Козирога. Ако Водолеят не е готов за ниво на сигурност в отношенията, могат да възникнат много конфликти и проблеми.

Маркъс : Тези два астрологични знака са приключение и резултатът е трудно да се предвиди. Предизвикателството е тук. Водолей ще бъде много опрощаващ принудите и твърдата природа на Козирога. Това просто слиза от идеалистичните им рамене. Козирогът, от друга страна, може да не е толкова съпричастен към Водолеите с нетрадиционна, стадлива природа. Те вместо това виждат люспести. В крайна сметка Водолеят е въздушен знак и Козата може да се изтощи, опитвайки се да ги върне на планетата Земя. Тези двамата ще се нуждаят от помощ в реда на съвместимите Лунни знаци или Асценденти, за да ги сближат.

Дейвид: Разтревоженият традиционалист срещу оптимистичния измамник. Козирогът харесва системи и правила; Водолеите обичат да ги разбиват, като смятат, че в крайна сметка всичко ще се оправи. Шансовете са, че скоро ще си качите нервите един на друг.

Мъж Козирог и жена Овен

Любовната връзка между Мъже Козирог и жените Водолей могат да бъдат много трудни за поддържане. Всъщност е невъзможно да имате и двамата в любовна връзка. Причината е фактът, че мъжете Козирог са много прости и честни хора. Те просто се държат за себе си и следват това, което тълпата е поставила пред себе си. The Жени Водолей са противоположност на тези мъже и те просто не понасят толкова срамежливи и тихи хора. Те не се срещат заедно и със сигурност не могат да съчетаят идеите си за живот. Жена Водолей, която има връзка с мъж Козирог, не е добра идея!

Мъж Водолей и жена Козирог

Водолей мъже и Жени Козирог са различни един от друг, но техните различия правят отношенията им по -здрави, тъй като и двамата се възхищават на различията един на друг. Подобно на Водолеите, мъжете имат способността да правят нещата изненадващи и шокиращи, докато Козирогът обича да прекарва прост стабилен живот.

Мъже Водолей са ексцентрични по природа и имат способността да шокират всички. Мъжете Водолей обикновено правят неща, когато това е най -малко очаквано и те също са много гъвкави и могат да се променят в различни форми. Хората Водолей могат лесно да се откъснат от света и изглеждат без емоции и нереални. И лесно може да изпадне в депресия.

Приятелство Козирог и Водолей

Това приятелство е като старата поговорка да си на правилното място в точното време. И двата знака се радват на приключения и само въз основа на това никога няма да имате скучно приятелство.

Връзка Водолей и Козирог

Като влюбени:

Точно като авантюристичната страна, спомената по -рано, когато става въпрос за любовници, това ви подхожда и много повече. Вие заедно бихте могли да бъдете сродни души.

Дългосрочна връзка:

Номерът тук е да не позволявате на малките неща в живота и всекидневните ежедневни дейности да пречат на връзката ви. Когато вземете това предвид, както и поддържате радостта и романтичния пламък във връзката си, евентуално можете да превърнете това във вечна любов.

Краткосрочна връзка:

В краткосрочен план трябва да привлечете вниманието един на друг и да бъдете малко извън нормалното един за друг. С течение на времето или ще тръгнете по различни пътища, или ако успеете, преминете към по -стабилна връзка.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Козирог | Запознанства с Водолей

Секс Козирог и Водолей

Когато комбинирате тези два знака по сексуален начин, фойерверките със сигурност ще хвърчат. И двамата внасяте много вълнение в спалнята и имате много енергия, за да свършите работата.

Козирог и Водолей сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Козирог в леглото | Водолей в леглото

Съвместимост на Козирог с Водолей Над всички резултати:

общ резултат 37%

Били ли сте във връзка Козирог-Водолей? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Козирог | Индекс на съвместимост на Водолей | Индекс на съвместимост на зодиака

Водолей + Козирог

Популярни Публикации