Секс и съблазън на Козирог

Сексът с Козирог Козирог се управлява от планетата Сатурн и това понякога може да донесе високо ниво на гъвкавост или скованост, които този индивид трябва да преодолее. След като успеят да направят това, това ще разкрие най -основните им желания и нужди. Те притежават силно сексуално влечение. Козирогът е индивид, който обикновено е силно сдържан от това колко трудно може понякога да прави компромиси или да нарушава правилата. Когато станат диво дете, може да е точно обратното. Подобно на другите знаци, които са част от земния елемент, те са дълбоко хедонистични,

Козирогът е индивид, който обикновено е силно сдържан от това колко трудно може понякога да прави компромиси или да нарушава правилата. Когато станат диво дете, може да е точно обратното.Подобно на другите знаци, които са част от земния елемент, те са дълбоко хедонистични и това е един знак, който използва всичките си пет сетива, когато става въпрос за спалнята. Те ги използват по начин, който ще донесе много удоволствие на партньора им и на тях самите.

Най -добрите партньори : зодия Дева , риба , Скорпион , и Телец .
Сексуална позиция на Козирог : Звездна риба, плоска на стомаха
Сексуален порив на Козирог : СиленНай -добрият от тях

Когато са с партньор, с когото се влюбват, те имат желание да научат нови неща в спалнята и да отговорят с много страст. Това е човек, който иска да превъзхожда това, което прави и ще работи колкото може повече, за да достигне върха с добра оценка.Най -лошият от тях

Това е индивид, който наистина трябва да се чувства напълно сигурен и сигурен с човека, с когото е. Те трябва да могат да се отпуснат и да излязат извън контрол от време на време. Тази нужда от сигурност често е нещо, което ще им попречи да избягат от връзките, които ги държат в черупката си. След като излезе от черупката им, е друга история.

Колко често го искат?

Това е човек, който обикновено живее в тази черупка и често ще го прави, когато има място и време за това. Обикновено те не са от типа, в който казват на партньора си, че исках тук и го искам сега. Те ще следват вашето ръководство и са отворени за предложения.

How Sexually Compatible are you with your Lover, Partner or crush? Find out Through a Psychic Reading

Как да подлудим Козирог в леглото

За какво да говорим

Що се отнася до този индивид, говорете за вашите лични предпочитания и харесвания в спалнята. Направете им комплимент за това, което намирате за привлекателно в тях. Възползвайте се от този момент, за да ги погледнете право в очите и да ги обсипете с комплименти, идващи от вашата честност и искреност.

Настройване на настроението

Това е човек, който обича да бъде стимулиран чрез разговор, тъй като е много интелектуален. В същото време те харесват и визуалното съблазняване, така че винаги можете да спечелите с бельо.

Нещата, които обичат

Харесва им, когато температурата започне бавно да се нагрява и когато достигне своя връх, важно е въображението и творчеството да поемат. Тъй като нещата в спалнята започват да се движат по -бързо, те започват да губят малко от тази задръжка.

Какво да не правите

Въпреки че те могат да бъдат много отворени, за вас е много важно да действате естествено в самото начало. Оставете ги да се отворят малко. Не бива да очаквате дивия и луд секс за първи път, когато започнете нещата.

Обвързването на всичко

Козирог в леглото е повече от готов да експериментира и да изпробва нови неща. Тяхното правене на любов е много страстно и може да бъде доста изненада за нов любовник, свикнал със студения и изискан екстериор. Сексът на Козирог е похотлив и когато Козирогът опознава партньора си, този знак е по -склонен да изпробва границите на страстта, но само по предложение на любовника си. Козирогът е твърде предпазлив, за да предложи някакви необичайни сексуални практики сами. Но секси Козирог е готов да следва указанията, така че не се страхувайте да уведомите този знак какво харесвате в леглото, тъй като ще намерите много нетърпелив участник. Козирогът винаги е нетърпелив да угоди по какъвто и да е начин.

Is Your Partner A Sex God or Goddess? or a dud between the sheets? find out what you can do to make it hot again with a love psychic reading

секс от Козирог

Сексуални черти на Козирог:

Когато става въпрос за Секс Козирог , не забравяйте, че зад хладния екстериор на Козирог горещ бял интериор чака да бъде открит. Блясъкът под чаршафите вероятно ще бъде пряка работа за Морската коза, тъй като този практичен знак на Земята не се нуждае от нищо блестящо или фантазия, за да се почувства възбуден. Включването тук е от щастливо влюбване, тъй като любовта и сексът вървят ръка за ръка за мъже и жени от Козирог. Тъй като често имат ниско мнение за себе си, им е трудно да се доверят на другите. Не желаейки да бързат в нищо, те предприемат всяка връзка стъпка по стъпка. За тях е важно да се запознаят с вас, преди да станат интимни, но след като спечелите доверието им, ще имате в ръцете си маниак, обвинен в секс.

Що се отнася до любовните отношения и секса, мъжете и жените с шапка са упорити, страстни и лоялни любовници. В спалнята, както и в живота, Те искат да знаят какво следва. Те могат да отделят много време за планиране как точно ще се справят със съблазняването и любовта. Те не обичат изненадите и се чувстват спонтанни само когато нещата започнат по план. Ритуалът е част от тяхната природа; следователно запознанството ще насърчи доверието и по -горещия секс.

Хората, родени под този знак, са известни със своята сила, когато става въпрос за постигане на целите си. След като решат да го направят, те ще бъдат напълно безпрепятствени да излязат да го вземат. Очакването на пълно и пълно удовлетворение обаче може да ги накара да действат егоистично, когато става въпрос за любов. Понякога степен на егоизъм може да ги отведе в посока на садистичните практики. Те предпочитат елементарния секс и е малко вероятно да се намесват в нещо извратено. Хладнокръвната им похот и самообладание им придават великолепна сила.

Съблазняване на Козирог

Козирогът е трогнат от социалния статус и успеха, няма съмнение, че мъже или жени със статут и успех биха привлекли козите. Човек, който е амбициозен, се придържа към убежденията си, знае какво иска от живота, определено е неустоим характер за Козирозите.

Не е нужно да изглеждате сякаш сте извън страниците на списанието, но за този знак има значение прилично изглеждащ човек. Най -важното от всичко, тъй като Козирозите са почти като роб на работата си поради факта, че желаят успех в кариерата си, ще трябва да проявите разбиране, когато става въпрос за работата им. Ако заяждате, че работят твърде много, това само ще прогони вашите Козирози.

За да впечатлите любовника си Козирог, трябва да възприемете навик да управлявате парите си, не че те се интересуват от цифрите в сметката ви, но това показва, че сте отговорни и с някой достоен да бъдете. Когато Козирогът каже нещо, те ще го направят, и вие трябва да го направите, ако планирате да се срещнете с тях на X място на X ден, уверете се, че сте там.

Ако планирате да направите глупак от козата си на публично място, можете да се приберете вкъщи, Козирозите не обичат да се смущават пред хората. Празните обещания определено са не-не с козите, затова се уверете, че обещавате само нещо, което можете да спазите и със сигурност можете да запазите сърцето им точно до вашето.

Само секс с вашия Козирог? Или има бъдеще? Щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четиво!

Как да включите Козирог

По отношение на това как да включите мъж или жена Козирог, имайте предвид, че те със сигурност обичат да бъдат подхранвани и излагани на нови нива на наслада. Загрижени за продължителността на изпълнението си, те са склонни да ви покажат какво искат, вместо да ви кажат. О, и не забравяйте - те имат слабост към униформите! Ако искате да включите мъж Козирог, просто носете униформа на ученичка или палав костюм на медицинска сестра ... или защо не опитате костюм на учител или секси костюм за френска камериерка? Вашият мъж Козирог ще бъде повече от доволен.

За нея има различни костюми, които биха могли да разпалят въображението й - армия, флот, охрана и полицейски униформи ... Обича ли вашата жена с шапка спорт? Носете бейзболна униформа за нея и тя ще си спомни тази нощ със сигурност.

Ерогенна зона на Козирог

Не забравяйте, че символът на този знак е морската коза. Козите обичат да хапят и да прибират рогата си заедно. Има агресивна сила, която е на път да се пръсне между чаршафите.

Ухапването и удрянето могат да възбудят партньора ви. Този знак управлява всички кости и скелетната структура, когато става въпрос за части от тялото. Непривлекателните колене или люспестите лакти ще бъдат категоричен отбив за мъж или жена Козирог.

У дома | Други статии за астрология

защо Козирогът е толкова добър в леглото0 Връзки
Популярни Публикации