Карол Бърнет помогна за подобряване на присъствието на дъщеря и сега Ерин стана талантлив музикант

Карол Бърнет е певица и актриса. Впечатляващите й таланти очевидно са наследени от дъщеря й Ерин, която също е надарен музикант. Вижте какво имаше да каже за известната си майка.

Когато талантът работи в семейството, обикновено е удоволствие да се види. Карол Бърнет е известна от години като една от талантливите красавици в Холивуд. И сега дъщеря й върви по подобен път.

Ерин изпълнява от деветгодишна възраст

Ерин Хамилтън е дъщеря на Карол Бърнет и бившия съпруг Джо Хамилтън. Наличието на такива успешни родители трябва да е направило доста впечатление на Ерин да расте. Майка й Карол се прослави благодарение на популярно естрадно шоу, което се провеждаше през 70-те години, докато баща й беше талантлив джаз музикант.Карол Бърнет помогна за подобряване на дъщерятаГети изображения / Идеално изображение

Шоуто на Карол Бърнет се превърна в основен хит скоро след дебюта си през 1967 г. Той обхваща няколко аспекта като песни, танци, комедийни скици, пародии и така нататък. Според Masterworksbroadway , предаването продължи 11 години на CBS.

С толкова силно наследство в изкуствата, не е изненада, че Ерин започна да свиква да изпълнява от много малка. В интервю с Метроактивен , тя разкри, че най-рано може да си спомни да е изпълнявала публика, когато е била на девет години в хола си.Тогава на 19 започнах изцяло момичешка група, наречена As Is.

Карол Бърнет помогна за подобряване на дъщерятаГети изображения / Идеално изображение

Процъфтяваща кариера

Според ChorusandVerse , Ерин Хамилтън си проправи път в света на музиката, по-специално танцов клуб, като направи корица на Гари Райт Dreamweaver.През годините тя е издала повече музика, включително танцови и поп хитове като Пламъкът 2008 и Контролирай се .

Карол Бърнет помогна за подобряване на дъщерятаГети изображения / Идеално изображение

Докато Ерин намира успех в света на музиката, човек може да се запита дали родителите й имат нещо общо със славата ѝ. В интервю тя разкри, че майка й всъщност й е дала голям съвет за присъствието на сцената, което се оказа играч.

Говорейки с GlobalDance , Ерин разкри, че майка й й е дала някои съвети как да се справи със сценичната треска.

Тя ми каза да се измъкна от ситуацията и да осъзная за кого играя. Това е за хората, които са там, нали знаете. Винаги си прекарвам добре, докато съм там, така че ако мога да забравя за себе си и да осъзная, че има хора там за шоу и също търсят добро прекарване, тогава наистина помага.

Карол Бърнет помогна за подобряване на дъщерятаГети изображения / Идеално изображение

Ерин също изрази каква късмет е, че е отгледана в дом, където е вдъхновена да преследва и изследва своите творчески качества.

Семейството на Карол Бърнет

Карол Бърнет помогна за подобряване на дъщерятаГети изображения / Идеално изображение

Ерин не е единственото дете на Карол. Нека разберем повече за нейното семейство

  • Дъщеря, Джоди Хамилтън : Джоди проследи и семейния бизнес. Родена през 1967 г., тя е актриса и продуцент, известна с ролите си в Битие: Бъдещето на човечеството и Карол Бърнет: Покажи стопери .
  • Дъщеря, Кари Хамилтън : Това е особено тъжно като Кари почина от рак през 2002 г. Тя беше на 32 години.
  • Съпруг, Брайън Милър : Те са женени от 2001 г. Въпреки че са 23 години по-млади от съпругата му, двамата остават много щастливи заедно.

Карол Бърнет помогна за подобряване на дъщерятаГети изображения / Идеално изображение

Ерин Хамилтън се оказа наистина талантлива жена. 51-годишната е приела любов към музиката и също е получила някои съвети от майка си. Карол Бърнет е известна като основна икона и имаме чувството, че е супер горда от дъщеря си. Що се отнася до Ерин, залагаме, че тя все още работи върху страхотна музика, с която да благославя света. Феновете й със сигурност нямат търпение.

Деца на знаменитости Знаменитости
Популярни Публикации