Катрин Зета-Джоунс си спомня най-добрите си моменти в 'Маската на Зоро' 20 години след излизането

- Катрин Зета-Джоунс си спомня най-добрите си моменти в „Маската на Зоро“ 20 години след освобождаването - Знаменитости - Fabiosa

„Маската на Зоро“ излиза през 1998 г. и в главната роля е Антонио Бандерас, играещ титулярния герой заедно с Катрин Зета-Джоунс. В това приключение Зета-Джоунс изигра Елена Монтеро, дъщеря на оригиналния Зоро (Дон Диего де ла Вега), изиграна от Антъни Хопкинс.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Катрин Зита-Джоунс и нейният син, Дилън, танцуват като никой не гледаВъпреки факта, че Зета-Джоунс не е от латино произход, тя извади тази роля за страхопочитание на многобройните си фенове. По-конкретно, нейното танцово изпълнение с Бандерас беше определението за филмово злато и остава една от най-привлекателните части на филма.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Майкъл Дъглас подкрепя непримиримия успех на Катрин Зета-Джоунс: „Тя го спечели“

20 години след датата на излизане на филма, Зета-Джоунс споделя публикация, отбелязваща деня. Тя сподели една от любимите си сцени за всички времена с фенове. Елена току-що беше хванала Зоро, тъй като той се канеше да се оттегли с имущество, принадлежащо на баща й.

Публикация, споделена от Катрин Зета-Джоунс (@catherinezetajones) на 17 юли 2018 г. в 9:23 ч. PDT

Смелата героиня предизвиква Зоро да се бие с меч и те се бият. Докато Зоро е по-сръчен от Елена, тя успява да се справи честно и впечатлява Зоро.

20 години от #TheMaskofZorro! Имах толкова невероятно време да снимам това. Кой помни тази сцена с талантливия @antoniobanderasoficial?

Феновете на франчайза Zorro все още дават оригинални отливки за изпълнението си 20 години след това. Дуетът на Бандерас и Зета-Джоунс се появи в продължението и въпреки създадената вест, той не беше толкова успешен като първия филм.

С ново поколение киномани филмите, като „Маската на Зоро“, напомнят за таланта на актьорите. Оле!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Катрин Зета-Джоунс и Майкъл Дъглас гледат заедно бомба по време на ски бягане

Катрин Зета-Джоунс
Популярни Публикации