Готвачът на знаменитост Боби Флей стартира ново шоу на хранителната мрежа заедно с прекрасната си дъщеря

Последни актуални новини Готвачът на знаменитост Боби Флей стартира ново шоу на хранителната мрежа заедно с прекрасната си дъщеря на Fabiosa

Боби Флей, популярният американски готвач на знаменитости, се разведе с втората си съпруга Кейт Конъли през 1998 г., след три години брак.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от bobbyflay (@bobbyflay) на 4 януари 2019 г. в 11:08 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тънък, но мрачен: Дженифър Лопес не изглежда прекалено весела на 4-ия ден от нейното фитнес предизвикателство

Кейт Конъли беше съ-водеща на Говореща храна на Робин Лийч, и тя бъдещ съпруг дойде на това шоу като гост. През този период Боби беше главният готвач на Боло и Меса Грил ресторант в Манхатън.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от bobbyflay (@bobbyflay) на 16 април 2018 г. в 4:23 ч. PDTТова беше любовта от пръв поглед и те започнаха романтични отношения веднага. Кейт беше неомъжена и имаше син Джонатан.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SOPHIE FLAY (@soophly) на 14 май 2017 г. в 7:46 ч. PDT

Заедно имаха дъщеря Софи и тя изглежда наистина прекрасна сега. Между другото, Софи е единственото дете на Боби Флей. Някои хора твърдят, че тя е плюещият образ на баща си. Съгласни ли сте с него?ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Единствената дъщеря на Кари Грант твърди, че е вървял заедно с гей слуховете за прелъстяване на жените

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SOPHIE FLAY (@soophly) на 14 октомври 2018 г. в 14:19 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SOPHIE FLAY (@soophly) на 11 август 2018 г. в 16:34 ч. PDT

Наскоро бе съобщено, че Боби и Софи ще имат заедно шоу. Според източника Боби вече е подписал тригодишен договор с Хранителна мрежа за шоу Списъкът на битките .

Той ще се появи в шоуто заедно с дъщерята и това ще бъде толкова сладко семейно сътрудничество! Премиерата е планирана за пролетта на 2019 г., а феновете вече очакват нови епизоди.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SOPHIE FLAY (@soophly) на 3 ноември 2017 г. от 10:06 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SOPHIE FLAY (@soophly) на 29 юли 2016 г. в 6:06 ч. PDT

Съобщава се, че главният готвач Боби Флей ще има шоу заедно с единствената си дъщеря Софи през пролетта на 2019 г. и това ще бъде истинска сензация.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Животът в сянката на Джон Уейн: Дъщеря му Мариса си спомня как 'Навремето я наричаше принцеса'

Популярни Публикации