Съпругата на знаменития готвач Жак Пепин Глория постави под въпрос сексуалността на съпруга си, когато се срещнаха: „Не бях сигурна дали е прав

Последни актуални новини Съпругата на готвача на знаменитост Жак Пепин Глория постави под въпрос сексуалността на съпруга си, когато се срещнаха: „Не бях сигурен дали е прав“ на Fabiosa

Името Жак Пепен не е чуждо за нашите телевизионни предавания. Той е известен френско-американски готвач, телевизионна личност и автор.Той е написал широка гама от готварски книги, които са се превърнали в бестселъри. Пепин придоби любовта си към храната от ресторанта на родителите си.

Той е получил множество награди за своите примерни кулинарни умения.Далеч от света на кулинарията, Жак е щастливо женен за Глория за цели 53 години, но любовната им история е грандиозна!

Как се срещнаха

Глория Пепин в интервю каза, че е срещнала съпруга си на ски въжетата.

Тя беше ски патрул, а той студент. Изглеждаше супер красив и тя искаше да го опознае. Тя обаче не беше сигурна в неговата сексуалност.

Тя каза:

'Не бях сигурен дали е стрейт или гей, защото беше толкова добре изглеждащ.'

Беше поставила под съмнение сексуалната му ориентация, но прекарването на време с него премахна всички следи от страх, който имаше.

Щастливата двойка е женена от 53 години и прекарва всеки ден, опитвайки се да се обичат още повече сред предизвикателствата.

Горди баби и дядовци

Жак и Глория са горди родители на дъщеря и внучка. Жак никога не пропуска да покаже любовта си към дъщеря си и внучката си, като готви за и с тях.

Често ги води в шоуто си и различни изпълнява готварски умения с тях.

Любовната история на Глория и Жак наистина е красива и се надяваме любовта им да става все по-силна.

Популярни Публикации