Нумерологът на знаменитостите разкрива бъдещето за принц Луис, принц Джордж и принцеса Шарлот

- Нумерологът на знаменитостите разкрива бъдещето за принц Луис, принц Джордж и принцеса Шарлот - знаменитости - Фабиоза

Докато хората все още се опитват да отгатнат бъдещето на кралското семейство, има хора, които изглежда вече знаят всичко.

Кой е Glynis McCants?

Всъщност Глинис Макканс казва, че може да предскаже живота на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис. И това е така, защото тя е нумеролог на знаменитости. Според Everipedia.org , жената изучава нумерология вече над 27 години. И това е нейният уникален метод, на който тя дължи всичко. Тя се основава на Числовата система на Питагор, която е на повече от 2500 години.Какво казват цифрите за кралските деца?

И макар че всички идеи, предложени от Glynis McCants, са само нейни предположения, ето какво сподели тя Daily Mail .

Когато дойде при принц Луис, той ще бъде истински очарователен принц, точно като чичо му, принц Хари. Този мъж ще бъде пълен с енергия, но в същото време ще му бъде трудно да се успокои, докато в крайна сметка не намери любовта си.

Неговият жизнен път е съвместим както с майка му, така и със сестра му, и трите деца имат 2 в своите класации. Вибрацията 2 има нужда да показва любов, така че това семейство е наистина благословено да бъде заедно; той ще бъде спонтанен и никога няма да има тъп момент, когато е наоколо.gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Пияният мъж е забравил 1-годишното си дете в колата, но дори и най-внимателният родител може да направи същото

Принц Джордж от своя страна е истински бъдещ крал с всички необходими черти. Казва се, че прави огромна разлика през живота си. Този човек ще има собствено мнение във всичко и няма да се двоуми с това, което иска.gettyimages

Принц Джордж е роден да управлява и той има страхотна карта за бъдещ крал. Той е предопределен да направи дълбоки промени през целия си живот. И ето какво казва нумерологът:

И въпреки че Кейт може да се наложи да го царува от време на време, той ще научи, че мама има граници и е най-добре да не ги прекрачва.

Тъй като Кейт има 8 Soul Number, а George е 8 Life Path, той подсъзнателно изпълнява душата й и любовта й към него е наистина безусловна. Въпреки разликата в личността си, Луис и Джордж трябва да се разбират добре.

И не на последно място - принцеса Шарлот. И тя е като майка си и баба си. От една страна, тя ще бъде перфектна майка. Тя дори ще успее да роди и принц Луис, и принц Джордж. От друга страна, се казва, че тя ще направи велика кралица в бъдеще.

Когато кралица Елизабет погледне правнучката си, тя трябва да се види там. Те не само си приличат на същата възраст, но принцеса Шарлот вече маха на тълпата, сякаш е кралица.

gettyimages

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Катлийн Търнър се отваря за кариерата си, „Брутното“ ръкостискане на Тръмп и залогът, направени от Майкъл Дъглас и Джак Никълсън

Прилика на принцеса Шарлот с кралицата

На толкова млада възраст принцеса Шарлот вече има много прилики с баба си, кралицата. И те са във формата на брадичката и устата й, очите и косата. Шарлот също е толкова независима и уверена в поведението си, колкото и кралицата.

gettyimages

gettyimages

Както и да е, подобни прогнози изглеждат доста страхотни. Да се ​​надяваме, че бъдещето ще бъде благоприятно не само за кралското семейство, но и за целия свят.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дете, което никой не е очаквал: Жена със синдром на Даун ражда собствено дете

Принц Луи Принц Джордж Принцеса Шарлот Знаменитост
Популярни Публикации