Селин Дион споделя епичен видео римейк на хитовата си песен „Всичко се връща към мен сега“, а феновете мислят, че е „по-добра от оригинала“

Селин Дион даде на феновете си доста неуспех, когато публикува видео римейк на хитовата си песен „Всичко ми се връща сега“. Просто проверете зашеметяващата визуална информация и вижте защо тя завинаги е пееща кралица.

Хитовите песни на Селин Дион като Всичко ми се връща сега са доказали, че певецът е истински легенда . С кариера, обхващаща няколко десетилетия, тя някак се подобрява само с възрастта.

Тази любовна песен е издадена от звездата през юли 1996 г. и разказва история за жена, която си спомня за минала връзка, тъй като смята да даде на любовника още един шанс. Тя реагира на жестовете от нейния бивш любовник, които възраждат паметта й, напомняйки й как са любов беше.Според Значение на песните и факти , песента е композирана от текстописеца Джим Стайнман и първоначално е записана от момичешката група Pandora's Box, преди Селин да изпее нейната версия.

Всичко ми се връща сега беше един от онези незабавни хитове, които затвърдиха позицията на Селин като кралица на любовни песни .Епичното видео на Селин Дион за връщане

Певицата върна 90-те по огромен начин, като сподели римейк на тази песен на страницата си в Instagram, която имаше фенове извън себе си с радост.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Céline Dion (@celinedion) на 4 декември 2019 г. в 8:57 ч. PST

Краткият 60-минутен клип е направен в сътрудничество с Instagram за новата му функция за пазаруване, Разгледайте . Според USMagazine , това визуално е режисирано от режисьора Мат Ламбърт.Видеото започна с превъртането на Селин през ръководството за подаръци и след няколко минути тя започна добре познатата мелодия. Тя също така разтърси някои невероятни тоалети от големи марки като Bebe Revolve, Oscar de la Renta и др.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Céline Dion (@celinedion) на 2 декември 2019 г. в 14:45 ч. PST

Самата музика беше малко по-оптимистична от оригиналната й песен и се съчета толкова перфектно с бляскавата тема, към която се стреми.

Феновете го обичат

Отстъпването от легенда е едно нещо, което може да остави феновете в състояние на носталгична радост. Така че това не беше по-различно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Céline Dion (@celinedion) на 27 ноември 2019 г. в 6:36 ч. PST

@adamselman написа, че продукцията е ' Гений 'и alexandra_mosss коментира,' Това наричам умен. '

@ always-celinedion декларира:

Това е по-добре от оригинала. ЧИСТО ЗЛАТО Е !!!

@pisamp написа:

О, боже мой, това е най-доброто за годината досега.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Céline Dion (@celinedion) на 23 ноември 2019 г. в 5:21 ч. PST

Оттогава са минали повече от две десетилетия Всичко ми се връща сега беше освободен и Селин успя да възвърне цялата любов, която някога сме изпитвали към красивата песен. Обичаме начина, по който тя го направи малко по-различен, като същевременно запази истинската му същност. Какво не бихме дали на певицата да преработи повече от най-големите си хитове.

Селин Дион Музика
Популярни Публикации