Чанинг Тейтъм оставя красиво съобщение за рождения си ден на съпругата си Джена

- Чанинг Тейтъм оставя красиво съобщение за рождения си ден на съпругата си Джена - Новини - Фабиоза

Чанинг Тейтъм наскоро остави красиво пожелание за рождения си ден на съпругата си Джена Деван Тейтъм в Instagram и досега вдига шума онлайн с над 170 000 харесвания.

Обаче това, което сега прерасна в любовна афера от повече от 7 години и все още броене, имаше доста готино начало.



gettyimages

Как започна всичко

Беше през 2006 г. и актьорите, Чанинг Тейтъм и Джена Деван, бяха на пресконференция за филма „Step Up“, в който и двамата участваха.

Според Чанинг, който е говорил с Redbook през 2014 г., те са се запознали и са започнали да се срещат по време на снимките на филма. Съобщава се, че той е казал:



По принцип бяхме заедно във филма. Сега е интересно, защото можем да го гледаме и да виждаме; можем да отидем, „О, уау, това всъщност беше първата ни истинска целувка“. Веднага след завършването на филма се върнахме в Лос Анджелис и бяхме заедно и оттогава заедно - никога не се разпадахме.

gettyimages

Честит рожден ден на Channing

Споделяйки снимка на красивата си съпруга, Чанинг сподели просто, но красиво съобщение в Instagram, в което се казва:

Това същество е още една година красиво. Трансформацията, за която тя се позова тази година, е нещо, за което те пишат само в книги с приказки и магия. Вашата сила и благодат, които постоянно се развиват. По този начин правите всичко около себе си да расте - всичко. И аз съм много благодарен за вашите уроци. Честит ден на живота любов моя.

Това същество е още една година красиво. Трансформацията, за която тя се позова тази година, е нещо, за което те пишат само в книги с приказки и магия. Вашата сила и благодат, които постоянно се развиват. По този начин вие карате всичко около вас да расте - всичко. И аз съм много благодарен за вашите уроци. Честит ден на живота любов моя. #leica



Публикация, споделена от Чанинг Тейтъм (@channingtatum) на 4 декември 2017 г. в 12:22 ч. PST

Заслужава да се отбележи малкият обрат, който 37-годишният актьор вложи, когато използва фразата „Честит ден на живота“ вместо „Честит рожден ден“. Човек би побързал да предположи, че празнува целия й живот, а не само нейното раждане!

Други поздравления за рожден ден

Докато съпругът на Джена сякаш беше отворил наводненията с пожеланията си за рождения си ден, той не е единственият, който я е поздравил досега. Няколко други хора са излезли в интернет със съобщение след съобщение за звездата.

Поздравителен пост от фризьор на знаменитости и основател на Грижа за косата - Джен, също е забелязан онлайн, наред с други. Джен казва:

... Разбира се, че сте най-съвършената съпруга, приятелка и майка ... но най-важното е, че танцувахте с Джанет Джаксън. Толкова много те обичам!!!

Честит ден на моите 90-те - всичко духовно животно @jennadewan ???? ‍ ???? ure Разбира се, вие сте най-съвършената съпруга, приятелка и майка ... но най-важното е, че танцувахте с Джанет Джаксън. Толкова много те обичам!!! ????????????????

Публикация, споделена от Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) на 3 декември 2017 г. в 19:09 ч. PST

Пожелаваме на Джена Деван Татум честит рожден ден и по-големи дни напред!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Парис Хилтън, Майли Сайръс и други знаменитости пожелават на Бритни Спиърс честит рожден ден

Чанинг Тейтъм
Популярни Публикации