Звездата от 'Ангелите на Чарли' Луси Лиу роди бебе без гадже или съпруг! Тя избра сурогатното майчинство и никога не съжаляваше за това

Lucy Liu, Charlie’s Angels и Elementary актриса имаха бебе без съпруг или гадже! Как го направи? Тя избра сурогатното майчинство, но това решение я направи обект на критика.

Ангелите на Чарли звездата Луси Лиу е мощна и красива жена, но докато феновете я обожават на екрана, личният й живот е също толкова интригуващ. Животът на Лиу интересува много хора през годините, тъй като хората често питат, „ Луси Лиу омъжена ли е? Кой е бащата на бебето на Люси Лиу? '

Ако тези въпроси някога са ви тревожили, значи имате късмет. Нека да разделим отговорите заедно.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lucy Liu (@lucyliu) на 17 октомври 2019 г. в 23:15 ч. PDT

The Елементарно актрисата е страхотен улов и всеки мъж, който я хареса, със сигурност ще има късмет. Изненадващо, докато Луси Лиу е излизала с няколко известни мъже, никой от тях не се е оженил за нея!

Нито едно от гаджетата на Люси Лиу не стана неин съпруг

Lucy Liu е романтик и от връзките си с обществеността доказа, че винаги е отворена да даде шанс на любовта. През 2004 г. Убий Бил звезда имаше феновете си, които мечтаеха за сватба, когато беше сгодена за Зак Хелм, американски писател и режисьор.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lucy Liu (@lucyliu) на 5 септември 2019 г. в 19:44 ч. PDT

Докато те излизаха, дори самата Люси беше развълнувана, когато изрази желанието на двойките да направят частна сватба “ само с няколко близки приятели и семейство . ' За съжаление двойката се раздели, като никой от тях не заяви защо са решили да сложат край на нещата.

Lucy Liu също има връзка с актьора Уил Маккормак в продължение на 3 години, след което през 2010 г. тя стана сериозна с израелско-американския магнат Noam Gottesman. Връзката на Lucy с Noam е може би най-интригуващата й, тъй като източници твърдят, че тя дори има израелски телохранители, които я засенчват!Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lucy Liu (@lucyliu) на 19 септември 2019 г. в 9:40 ч. PDT

За съжаление, през 2014 г. те се разделиха, правейки Ангелите на Чарли звезда на самотна жена, още веднъж. Но въпреки излизането с тези видни мъже, Люси Лиу не намери нито един от тях достоен да тръгне с нея по пътеката.

Lucy Liu посрещна бебе чрез сурогатно майчинство

Докато купидонът не намери мач за невероятната Луси Лиу, тя все още искаше да бъде майка, мечта, която тя реализира чрез сурогатното майчинство.

Споделяйки невероятната си новина с феновете в социалните медии, известната срамежлива Луси Лиу разкри, че е приветствала красивото си момченце Рокуел Лойд през 2015 г.

Говорейки да се Yahoo знаменитост , Liu сподели, че противно на очакванията й, хората са имали смесени реакции към това да стане майка чрез сурогатно майчинство, както някои я преценяват.

Аз съм самотна майка, която роди бебе чрез гестационен носител и знам, че хората имаха мнения за това как се прави.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lucy Liu (@lucyliu) на 17 май 2019 г. в 20:22 ч. PDT

Луси обясни, че обстоятелствата, свързани с раждането на дете, всъщност нямат значение, тъй като най-важното е как една майка обича и се грижи за детето си, докато порасне. Тя стана самотен родител по избор, решение, което тя смяташе за правилно за нея и бебето си.

Знаменитости, които имаха деца като самотни майки

Ние вярваме, че Луси Лиу е страхотна майка и смятаме, че това, което наистина има значение, е не как да получим деца, а как ги обичаме. Други любими майки знаменитости, които са имали деца, въпреки че са неженени, включват:

  • Мадона, майка на 6, която е осиновила 4 деца
  • Сандра Бълок, която има 2 осиновени деца
  • Анджелина Джоли , която беше майка на 2 осиновени деца, преди да се омъжи за Брад Пит.

Pushish Images / Shutterstock.com

Тези знаменитости и техните успехи, отглеждащи децата си като прекрасни майки, доказват, че биологичните връзки не определят статута на човек като майчина фигура. Жената оставя голямо наследство в това как се грижи за близките си, независимо дали са свързани биологично, чрез осиновяване или дори чрез сурогатно майчинство.

Смятате ли, че е правилно, когато хората преценяват решението на жената да получи дете чрез сурогатно майчинство?

Знаменитости
Популярни Публикации