Чарлийз Терон е откровена за преживяването на „паника“ и реакция, след като е спечелила много килограми за ролята на филм

Чарлийз Терон разкри за реакцията, с която се сблъска поради значително увеличаване на теглото за филма „Чудовище“. Кой я критикува и защо? Научете всичко за нейния труден опит тук.

Ролята на Шарлиз Терон във филма от 2003 г. Чудовище беше може би една от най-емблематичните, които някога е играла.

Във филма, Чарлийз изигра героя, Айлин Уорнос. Тя направи толкова фантастична работа в изпълнението си, че спечели Оскар за ролята.Освен актьорските й умения, едно от нещата, за които хората не можеха да спрат да говорят, е наддаването на тегло на Шарлиз Терон за филмовата роля. Актрисата беше решена да изобрази характера си възможно най-точно, за да вземе противоречивото решение да трупа килограми.

Оттогава тя се отвори за това решение и как хората реагираха на него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Шарлиз Терон (@charlizeafrica) на 21 ноември 2019 г. в 18:23 ч. PSTКритика към Шарлиз Терон на Чудовище

Носителката на Оскар актриса разкри за това как е била критикувана за напълняване за филма.

Шарлиз Терон говори за Чудовище в интервюто и разкри, че опаковането на 30 лири за ролята почти е попречило на хората да инвестират във филма.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Шарлиз Терон (@charlizeafrica) на 8 ноември 2019 г. в 23:15 ч. PSTТя каза на колегите продуценти в Кръгла маса на продуцента на Hollywood Reporter :

Щом започнах да напълнявам, накарах един от финансистите да ме извика. Всъщност жена му ме видя и тя беше като: „Видя ли Шарлиз? Виждали ли сте как изглежда? И аз получих това обаждане, като: „Какво става с това?“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Шарлиз Терон (@charlizeafrica) на 22 октомври 2019 г. в 10:57 ч. PDT

Актрисата разкри, че финансистът й е казал, че изглежда 'ужасно', което я е накарало да предположи втория й избор.

Така че малко се паникьосвате, защото се излагате навън и рискувате, а когато го направите, не сте на сто процента сигурни. Вие рискувате. Значи има част от вас, която се досеща, нали? А вие сте като „Е, може би прекалих с това.“ Тогава осъзнаваш, че трябва да застанеш на тази основа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Шарлиз Терон (@charlizeafrica) на 22 октомври 2019 г. в 10:55 ч. PDT

Въпреки това тя отстояваше позицията си. И съдейки по успеха на Шарлиз Терон в Чудовище филм, решението й се отплати.

Борбата с диетата за отслабване на Шарлиз Терон

Да играе ролята на Марло за филма Тъли , Чарлийз също трябваше да качи малко тегло и тук. Тя каза Развлечения Тази вечер че трябваше да натрупа до 50 паунда за ролята си, но загубата й беше съвсем друга борба.

Чарлийз Терон е откровена за преживяваниятаГети изображения / Идеално изображение

Тя разкри пред изданието, че тя изправени пред депресия благодарение на това наддаване на тегло.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Шарлиз Терон (@charlizeafrica) на 6 октомври 2019 г. в 14:13 ч. PDT

Шарлиз Терон успя да загуби излишните килограми след двете филмови роли. Според Базарът на Харпър , нейните диетични тайни включват редовен пилатес и обикновено растителна диета.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Шарлиз Терон (@charlizeafrica) на 7 октомври 2019 г. в 19:40 ч. PDT

Като актриса има моменти, в които трябва да разширите границите, за да влезете истински в ролята. Шарлиз доказа, че въпреки критиките, тя няма нищо против да направи спорен избор не веднъж, а поне два пъти. И в крайна сметка звучи така, сякаш е постъпила правилно, тъй като сега се смята за доста легендарна актриса.

Знаменитости Чарлийз Терон Филми
Популярни Публикации