„Наздраве“ звезда Шели дълго време се опитваше да отнеме живота си след раздялата със съпруга си от 23 години, но успя да преодолее всичко

Последната актуална новина „Наздраве“ звезда Шели дълго време се опитваше да отнеме собствения си живот след раздялата със съпруга си от 23 години, но успя да преодолее всичко на Fabiosa

Наздраве звездата Шели Лонг се опита да отнеме живота си след раздяла със съпруга си от 23 години. Как актрисата успя да преодолее всичко това?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бен (@benniitar) на 23 август 2019 г. в 17:22 ч. PDTПреломна точка за Шели Лонг

Шели Лонг е най-известна с участието си през 1980 г. в комедийния филм Наздраве. Младата и талантлива актриса с руси къдрици и ярка усмивка веднага открадна сърцата на феновете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от getTV (@gettv_official) на 23 август 2019 г. в 11:31 ч. PDT

Но кой би си помислил, че в личния си живот Шели трябва да преодолее сърцераздирателен развод и дълбока депресия ?! Актрисата дори се опита да отнеме живота си, след като стигна до точката на пречупване.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наздраве Шели Лонг! (@cheers_shelleylong) на 28 октомври 2018 г. в 11:48 ч. PDT

Дълъг опит за самоубийство след раздялата й със съпруга й от 23 години Брус Тайсън. Те се срещнаха на среща на сляпо. Двойката има една дъщеря заедно. За Шели краят на техния траен и сякаш щастлив брак доведе до дълбока депресия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наздраве Шели Лонг! (@cheers_shelleylong) на 26 октомври 2018 г. в 5:42 ч. PDTПриятелката на Шели коментира състоянието й в онзи болезнен период:

В продължение на 18 месеца тя изпада във все по-голяма депресия. Все едно да видите някой да пада от скала. Усещаше, че няма за какво да живее.

Друг приятел добави:

Тя не ядеше. Винаги е била слаба, но е била почти скелетна. Много е тъжно да видиш тази красива жена, която е само на 55 години, сякаш навършва 90 години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наздраве Шели Лонг! (@cheers_shelleylong) на 22 юни 2019 г. в 13:32 ч. PDT

Но животът продължава

За щастие актрисата оцеля. Като силна жена Шели Лонг намери вътрешната сила да преодолее страховете и депресията си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наздраве Шели Лонг! (@cheers_shelleylong) на 6 юни 2019 г. в 14:45 ч. PDT

Звездата се върна към работата си и демонстрира невероятна енергия. Шели получи роля на майката на Клер Дънфи в популярния ситком на ABC Модерно семейство. Новата работа и подкрепата на нейните приятели могат да помогнат на Лонг да премине през тъмните времена.

Надяваме се Шели Лонг най-после да намери щастие след толкова години тъга. Уважаеми читатели, не забравяйте, че в края на тунела винаги има светлина.

Популярни Публикации