Шер разкри последния път, когато се чувстваше красива, когато излезе с 22-годишното „момче-геврек“ през 1987 г.

Кой е гаджето на Cher? Легендарният певец излиза с поредица от знаменитости през годините. Но има само един, който беше любовта на живота й.

Красотата на Шер е забележителна за нейната възраст. С такъв добър външен вид и физика, дивата е имала едни от най-сензационните любовни истории от реалния живот, които Холивуд е виждал.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от E! Новини (@enews) на 9 август 2018 г. в 10:36 ч. PDT„По-стари от стъкло“

Тази жена се е преоткривала отново и отново. Тя е и една от най-великите самодиви на всички времена! На нейната възраст легендарната певица и актриса изглежда не само добре: тя е в отлична физическа форма.

Звездата от Mama Mia спомена, че е по-възрастна от стъклото в интервю за Слънцето. Тя каза:Честно казано на Бога, мисля, че това е краят, не защото вече не мога да го направя, а защото съм по-възрастен от стъклото и хората просто ще се уморят да идват да ме видят.

Гаджето на Шер

Актрисата става откровена за последен път, когато се чувства красива. Говорейки с Мари Клер в интервю Шер разкри, че това е било през 1987 г.По това време тя излизаше с бившия момче-пекар Роб Камилети, който е с 18 години по-млад от нея. Шер каза, че той е единствената истинска любов в живота й, която я кара да се чувства „млада и желана“.

Тя се запознава с 22-годишния пекар, който сега е реактивен пилот на Gulfstream, когато е била на 40 години. За съжаление връзката им е „разкъсана от медиите“. Тя каза: „Те бяха толкова подли с Робърт - нали знаете, момчето-геврек.

Въпреки че Шер и Камилети са много добри приятели, тя отбеляза, че той напълно си заслужава. През годините Шер излиза с поредица от колеги знаменитости, включително Том Круз, Вал Килмър, Уорън Бийти и Ричи Самбора.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cher (@cher) на 9 февруари 2017 г. в 15:05 ч. PST

Шер е имала едни от най-сензационните любовни истории, които Холивуд е виждал. Тя също беше омъжена за Грег Олман и Сони Боно.

Знаменитости
Популярни Публикации