Chevy Chase и Jayni Luke са женени от 37 години и броят, но нещата не започнаха толкова гладко

Съпругата на Чеви Чейс, Джейни, се влюби в красивия актьор преди много години, но не се интересуваше от започване на връзка. Чеви обаче намери начин да обърне нещата и се превърна в главния мъж в живота си.

Понастоящем съпругът на Чеви Чейс е Джейни Люк, но пътят му към щастливите векове не беше точно гладък. Преди да се срещне с Джейни, той направи опит за брак няколко пъти, но нещата не се получиха.

Първият набег на актьора в брачния живот е със Сузана. Двойката е женена от 1973 до 1976 г. Малко след приключването на този брак той завързва възела с Жаклин Карлин същата година. Но в крайна сметка те се разведоха през 1980 г.Говорейки с Хора през 1983 г. Чеви разкри, че тези разводи са груби за него, като каза: раздялата е толкова болезнена. „Освен това той добави, че не е имал „безгрижен ергенски живот - някои биха могли да си представят, докато той прекарва по-голямата част от времето в размисъл.Chevy Chase и Jayni Luke са женени от 37 години и броят, но нещата не саГети изображения / Идеално изображение

Чеви Чейс и съпругата Джени разказаха как са се влюбили

По време на интервю с PBS , комикът се отвори за това кога си е паднал по Джейни и как нещата са тръгнали надолу в началото.Chevy Chase и Jayni Luke са женени от 37 години и броят, но нещата не саГети изображения / Идеално изображение

Той разкри, че и двамата работят по снимачна площадка, а Джейни е един от координаторите на продукцията. Когато той за пръв път се опита да направи ход, тя далеч не се интересуваше.

Един ден се разхождах зад нея и казах: „Това ли е истинският ти цвят на косата?“ и не можеше да се интересува по-малко от мен.Chevy Chase и Jayni Luke са женени от 37 години и броят, но нещата не саГети изображения / Идеално изображение

Въпреки нейната по-малко хладка реакция, Чеви все още беше убеден, че ще се ожени за Джейни. Той беше толкова сигурен в този факт, че го заяви на брат си.

Докато Джейни споделяше своята страна от историята, тя каза, че последното нещо, което първоначално е искала, е да се свърже романтично със знаменитост.

Той наистина трябваше да ме преследва, защото наистина не исках да имам връзка.

Chevy Chase и Jayni Luke са женени от 37 години и броят, но нещата не саГети изображения / Идеално изображение

Преследва я той. И когато той най-накрая я накара да се влюби в него, тя не беше особено развълнувана. Тя призна, че е отишла в апартамента си и е разхвърляла неща, разочаровани, тъй като осъзнала, че животът й е на път да се промени.

Чеви каза:

Беше ядосана, че се влюби.

Chevy Chase и Jayni Luke са женени от 37 години и броят, но нещата не саГети изображения / Идеално изображение

Все още щастливо женен

Макар че е известно, че любовта избледнява в много дългосрочни връзки, Чеви веднъж призна, че все още е бил влюбен в жена си, както винаги, въпреки че е бил женен повече от три десетилетия.

Актьорът разказа Esquire в 2010:

Все още съм влюбен в жена си такава, каквато бях, когато се влюбих в нея преди 30 години. Това е късмет.

Chevy Chase и Jayni Luke са женени от 37 години и броят, но нещата не саГети изображения / Идеално изображение

Чеви Чейс и Джейни завързаха възела през 1982 г. и по всички признаци оттогава са щастливи заедно. Разбира се, началото на любовната им история беше малко предизвикателно, защото Джейни беше предпазлива да бъде с него, но попадането по него се оказа добро решение въз основа на това колко дълго са заедно.

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации