Hottie 'Чикаго Файър' Джеси Спенсър разсипва боб по Кейси и Доусън, живее в Чикаго и среща с Лейди Гага

- 'Чикаго Файър' Hottie Джеси Спенсър разсипва боб по Кейси и Доусън, живее в Чикаго и среща с Лейди Гага - Знаменитости - Fabiosa

Чикаго Файър водещият човек, Джеси Спенсър, е разбрал всичко в живота си в наши дни. Той обича да живее в Чикаго, има изключителни отношения с актьорите си, а неговият герой, Матю Кейси, развива най-добрата връзка на екрана с Габриела Доусън на Моника Реймунд.Чикаго Файър (2012) / NBC

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кажи сбогом на Габи! Моника Реймънд оставя ‘Чикаго огън’ и публикува трогателно съобщениеЗа съжаление, напускането на Реймънд от сериала означава, че повече няма да имаме любимите си влюбени птици Кейси и Доусън в шоуто, но те определено са влезли в историята като една от най-интересните телевизионни двойки.

Но какво има да каже Джеси Спенсър за своя опит в работата в шоуто? Със сигурност беше диво каране.Връзки, Чикаго и Лейди Гага

39-годишният актьор трябваше да премине от скраб, след като беше включен Къща в продължение на осем години да се вози на пожарникар много бързо. Спенсър нямаше проблем да се откаже от опита си да играе лекар и беше развълнуван да научи повече за тънкостите и недостатъците на това, че е пожарникар.

Джеси призна по време на интервю с Списание Glamour че е много вълнуващо да видиш как екипът му прави нещо, което правят истинските пожарникари:

Като лейтенант, моята работа е да се уверя, че всички правят това, което трябва да направят, но да гледам как момчетата тичам и го правя и да видя колко ефективни сме станали като екип е наистина страхотно. Понякога дори съм изненадан! Като: „Това са куп актьори, които правят това! Това е много готино!'

Чикаго Файър (2012) / NBC

Спенсър трябваше да посети много пожарни къщи в Чикаго, за да направи героя си по-автентичен в шоуто. Освен това той асимилира добре в града и феновете обичат да играят актьорския състав наоколо:

Те са луди по шоуто там. Ние сме нещо, ... изобщо не сме анонимни в Чикаго. Те са толкова горди с Чикаго и обичат родния си град.

Чикаго Файър (2012) / NBC

През годините в шоуто се случваха много вълнуващи неща, но един от акцентите за Джеси беше срещата с Лейди Гага. Известната певица излизаше с Тейлър Кини преди няколко години и често се мотаеше с актьорския състав. Спенсър си припомня любимото си нещо за прекарването на времето с Гага:

Тя може да готви! Веднъж ни приготви вечеря. Беше паста и беше невероятно.

Чикаго Файър (2012) / NBC

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кога премиерата на Чикаго Пожар сезон 7 NBC официално обяви датата и часа

Но, разбира се, най-интересното нещо, което всички фенове искат да знаят, е опитът на Спенсър с връзката на Кейси и Доусън. И, не е изненадващо, актьорът много обичаше динамиката си с Моника Реймунд:

Наистина е забавно. Много ми харесва тя да е под моето командване. Наистина ми хареса. Това някак подхвана моята мъжественост. Кръвта ми тръгна. Беше забавно да й крещим и да й нареждаме. Това беше нещо като включване.

Чикаго Файър (2012) / NBC

Сърдечно е да мислим, че губим Кейси и Доусън завинаги, а феновете също са съсипани.

Феновете не могат да загубят любимата си двойка

Ще пропуснем Чикаго Огън най-горещата двойка, но все още сме развълнувани да видим повече Джеси през предстоящия сезон.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Не приемам това е краят“: Режисьорът на „Чикаго Файър“ нарушава мълчанието при напускането на Моника Реймунд

Лейди Гага
Популярни Публикации