Дете, Блумър или старши? Психична възраст на всяка зодия

Последни актуални новини Дете, Блумър или старши? Психична възраст на всяка зодия върху Фабиоза

Всеки от нас третира стареенето по свой начин. Някои хора се грижат за себе си и изглеждат малко по-млади, отколкото са в действителност. Други овладяват прости трикове, за да скрият истинската си възраст. А други изглеждат или много по-възрастни, или по-млади, отколкото изглеждат поради огромно несъответствие между тяхната психическа и биологична възраст. Астролозите твърдят, че звездите имат нещо общо с това. Кое е дете, тийнейджър или човек на почтена възраст, според зодията?

Дете, Блумър или старши? Психична възраст на всяка зодияЖелязната Мери / Shutterstock.com



1. Овен

В напреднала възраст нетърпеливите и весели Овни приличат на деца. Те са ентусиазирани за всичко, което се случва и могат да бъдат доста капризни, като предучилищна възраст, ако нещо се обърка.



2. Телец

За Телеца времето често спира някъде между детството и юношеството. Представителите на този знак са лековерни, честни, умерено прагматични и романтични, но им е трудно да споделят с другите. Това се отнася както за чувствата, така и за собствеността.

Дете, Блумър или старши? Психична възраст на всяка зодияДжаки Ниам / Shutterstock.com



3. Близнаци

Техният бунтовен дух често достига връх около 20. Приключенските и бързо приспособими се Близнаци приличат на тийнейджъри на прага на зряла възраст. Те са в състояние да изпуснат нервите си и предпочитат да живеят така, сякаш няма утре, дори и в зряла възраст.

4. Рак

Изглежда, че раковете са останали между 20-те и 30-те години. Те правят всичко по-уютно, работят за благото на семейството и жадуват за емоционална подкрепа, както всички млади хора, които току-що са започнали да правят първите си независими стъпки.

Дете, Блумър или старши? Психична възраст на всяка зодияДжаки Ниам / Shutterstock.com



5. Лъв

В млада възраст самодостатъчните Лъвове изглеждат зрели и смели след годините си. В тийнейджърските си години умствената им възраст достига 28-35 години. Те се движат право напред към целите си, уверени в собствените си възможности.

6. Дева

От детството Девите са независими и отговорни. Психичната им възраст се равнява на около 35-42 години. Те се грижат за тези, които зависят от тях и живеят, като допринасят непрекъснато за своето семейство и общество.

Дете, Блумър или старши? Психична възраст на всяка зодияДжаки Ниам / Shutterstock.com

7. Везни

За разлика от Близнаци, този двоен знак показва предпазливост и дори несигурност, присъща на хората около 50. Те се нуждаят от партньор, за да намерят хармония.

8. Скорпион

В опит да постигнат целите си, Скорпионите често са импулсивни като над 50 души, понякога спонтанни, но много мъдри и проницателни. Те могат да умножат богатството си през целия си живот.

Дете, Блумър или старши? Психична възраст на всяка зодияДжаки Ниам / Shutterstock.com

9. Стрелец

Хората, родени под този знак, винаги са фокусирани върху собственото си развитие. Този свободолюбив знак не разпознава никакви конвенции, което е типично за хора на около 60 години, които вече не се интересуват от социалните норми и табута и искат да живеят в собствено удоволствие.

10. Козирог

Постоянството и упоритата работа на Козирозите могат да се сравнят с опитите на 60-70-годишните да оставят наследство след себе си. Те постоянно се изкачват по планината, имайки предвид, че ресурсите им не са неограничени.

Дете, Блумър или старши? Психична възраст на всяка зодияДжаки Ниам / Shutterstock.com

11. Водолей

Комбинация от детска спонтанност, жизнерадост с опит и мъдрост поставя Водолей на всяка възраст до хората около 70-77. Те са сладки и остри; те вярват в доброто и чудесата.

12. Рибите

От ранни години мечтаещите Риби се срещат като малки възрастни хора заради идеализирания си поглед към света и борбата да го направят такъв. Те често мислят по-дълбоко от много от нас, като хората на 80-те.

Дете, Блумър или старши? Психична възраст на всяка зодияДжаки Ниам / Shutterstock.com

Казват, че сте на възраст толкова, колкото сте в сърцето си. Освен това знаем, че има изключения от всяко правило или теория. Съгласни ли сте с астролозите или бихте ли искали да им докажете, че грешат?


Материалите в тази статия са само за информационни цели. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не препоръчва на читателя да разчита изцяло на информацията, предоставена по-горе.

Популярни Публикации