Китайска хиромантия: Какво означава формата на ръката ви?

Последни новини Китайска хиромантия: Какво означава формата на ръката ви? на Фабиоза

Китайските палмисти твърдят, че формата на ръцете на хората може да опише характера им и да предскаже бъдещето им. Чудите се дали е истина? Нека да го проверим? Разгледайте следните типове и разберете какво могат да означават!

Китайска хиромантия: Какво означава формата на ръката ви?Китайците вече са свикнали да свързват формата на ръцете си с Елементите на Вселената. Общо има пет вида: Огън, Вода, Дърво, Метал и Земя. Кое е твое?ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Морган Фрийман трябва да носи специална ръкавица в лявата си ръка. Защо?

1. Ръката на огнения елементОписание: протегната длан с дълги пръсти и неизразителни кокалчета.

Личностни характеристики: собствениците на „огнени“ ръце са невероятно енергични и амбициозни. Такива хора са свикнали да мислят много и бързо, така че е много трудно да заспят. Щом тези хора влязат в стаята, всичко около тях започва да искри. Собствениците на „огнени“ длани са склонни да вземат незабавни решения, защото винаги знаят какво точно искат и как да го постигнат.

2. Ръката на земния елементОписание: широка длан с къси пръсти.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Издание на сушилни за ръце: Разпространение на частици и микроби в изпражненията при 435 Mph

Личностни характеристики: тези хора са скромни и срамежливи по природа. Собствениците на „земни” ръце са обвързани с корените си. Колкото и високо да се издигнат, те никога не забравят своите роднини. Представителите на земната стихия са учтиви събеседници, усърдни работници и верни приятели. Хората с такива ръце са много общителни, но се отварят само в позната компания.

3. Ръката на металния елемент

Описание: квадратна длан с пръсти със същата форма.

Личностни характеристики: собствениците на „метални“ ръце често стават лидери, тъй като притежават отлични аналитични способности. Освен това те са много предприемчиви. Такива хора реагират остро на всяка несправедливост, така че в своите решения те винаги се опитват да се основават на факти, а не на спекулации. Представителите на металния елемент познават себе си и познават добре хората. Те са в състояние да правят няколко неща едновременно. В стресови ситуации те остават спокойни и уверени.

4. Ръката на водния елемент

Описание: овална длан и къси пръсти.

Личностни характеристики: собствениците на „водни“ ръце са изключително талантливи и лесно се адаптират към променящите се условия. Въпреки че такива хора са наблюдателни, те никога не чуват тежка дума. Поддържането на връзка с тях е просто, тъй като те са толерантни към недостатъците на други хора. Представителите на водния елемент не обичат да говорят напразно и са в състояние да пазят тайните на другите хора в продължение на години.

5. Ръката на елемента на дървото

Описание: дълга длан с тънки пръсти и изпъкнали кокалчета.

Личностни характеристики: хората с „дървени“ ръце изглежда живеят в собствения си свят, докато създават истински шедьоври. Сред тях има много артисти. Собствениците на „дървени“ ръце изключително трудно се влюбват. Ако това се случи, те се отдават изцяло на връзката. Представителите на елемента Дърво са упорити и настървени, но са необикновено мили.

Съгласни ли сте с мнението на китайските палмисти? Колко вярно е описанието на вашата форма на ръката? Споделете мнението си в коментарите!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Причина, поради която Майкъл Джексън започна да носи бяла искряща ръкавица от дясната си ръка


Материалите в тази статия са само за информационни цели. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не препоръчва на читателя да разчита изцяло на информацията, предоставена по-горе.

Популярни Публикации