Изберете този за вас: Видове сутиени и техните особености

- Изберете този за вас: Видове сутиени и техните особености - Лайфхакове - Fabiosa

Сутиенът е незаменим елемент от гардероба на жената. Той не само прави гърдите по-стегнати и по-привлекателни, но и осигурява необходимата подкрепа. Ето защо сутиенът не трябва да се разтрива, да е прекалено стегнат или да причинява дискомфорт.

Не забравяйте, че всеки сутиен има тенденция да се разтяга, така че не бързайте да използвате последните куки на нов сутиен. Всичко навреме. По този начин ще се носи по-дълго.AbElena / Shutterstock.comПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Гащи: Как ги наричат ​​и какво да носят с тях

Още един съвет за тези, които предпочитат светлите цветове: Не слагайте един и същ сутиен два поредни дни, тъй като той ще оцветява по-бързо. Редувайте го с друг, дори друг лек.Въпреки че жените обикновено имат повече от един сутиен, не всеки знае неговите видове. Днес предлагаме на вашето внимание различни видове сутиени. Време е да ги оправим всички!

Класическият сутиен е идеален за гърди от всякакви размери. Обикновено той няма поджил и чашките са затворени.Половината сутиен поддържа гърди отдолу. Предлага се в различни дизайни на чаши, но всички те са с ниско тегло. Деми сутиените също се считат за универсални.

Бюстие се характеризират с къс корсет от трайна материя. Позволява да направите талията малко по-тънка. Подбедрицата се простира под гърдите и по страните. Тази опция е подходяща за дами с малки и средни размери на гърдите.

Балконет е сутиен с много нисък разрез, така че е подходящ за по-малък бюст. Името идва от асоциация с балкон, наподобяващ чашките. Те са твърди и имат подвръзка. Каишките са широки.

Wonderbra е тип, който поддържа малки и средни гърди, отдолу и отстрани. Този сутиен обикновено има джобове за увеличаване или поддържащи вложки в долната част на чашките.

Лицеви опори е известен тип сутиен, който сега излиза от мода. Основната му функция е визуално да увеличава размера на гърдите с помощта на силиконови или пянени вложки. Подходящ за малък и среден бюст.

Каспар Гринвалдс / Shutterstock.com

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мамо, защо сутиенът ти е в колата на татко? ' 4-годишният се приближи до съсипване на брака на родителите си

Потапянето е секси сутиен с отворени чаши. Той обхваща само долната половина на гърдата, така че момичетата с пълен бюст няма да им е удобно да ги носят.

Невидим е сутиен без презрамки, куки или бельо. Най-често този тип сутиен се предлага в естествен тон на кожата. Фиксира се с лепилна основа. Този сутиен кара гърдите да изглеждат по-големи и почти не се забелязват под дрехите. Подходящ е за бюст със среден размер.

Лента за глава сутиен е представен от лента от плат, подобна на връх. Може да има или да няма куки и подложка. В повечето случаи сутиените за бандо са без презрамки. Този тип е подходящ за малки по размер гърди.

Публикация от Hunkemöller (@hunkemoller) 3 април 2018 г. в 4:57 PDT

Безпроблемно сутиен е универсален тип, подходящ за всякакви размери на гърдите. Липсата на шевове му позволява да се слее с кожата. Може да има форма на класически сутиен или връх. Обикновено този тип е направен от еластичен материал, който съдържа микрофибър.

Кърмене сутиени са полезни за младите майки. Този сутиен отчита анатомични разграничения и е направен от хипоалергенни материали. Освен това горната част на чашата може да бъде отменена.

Спорт сутиенът е без бельо с мека чашка, изработен от еластична материя. Той фиксира гърдите в естествено положение, като осигурява опора по време на интензивни движения. Има здрав гръб и е подходящ за всякакъв размер.

Сега знаете тайните на сутиените! Време е да хвърлите нов поглед на бельото си и може би да си купите ново или две :)

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Вид на фигурата има значение: Научете се да избирате бельо, за да скриете най-проблемните си зони

Популярни Публикации