Крис Браун трябваше да премине през тест за бащинство и горчива битка за попечителство, за да се бори за дъщеря си

Крис Браун и Ниа Гусман бяха „просто приятели“, когато тя забременя с детето му. След като се роди момиченцето му Роялти, певецът трябваше да премине през огън и вода, за да я задържи в живота си, тъй като Гусман беше решен да извади Браун от картината. Но как се разреши тяхната ожесточена битка?

Не мнозина знаят това, но Крис Браун всъщност е баща на две деца. Певицата има дъщеря, роялти, от връзката му с Ния Гусман и син, Aeko, с настоящата си половинка Амика Харис .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) на 13 декември 2019 г. в 22:10 ч. PSTВъпреки че певецът присъства в живота на децата си, имаше време, когато Крис Браун трябваше да се бори за дъщеря си в ожесточена битка за попечителство.Крис Браун не остави детето си

Крис Браун и Ния Гусман в началото бяха просто приятели, но шокираха обществеността с новината, че Гусман е бременна. И двамата държаха бременността при затворени врати, докато Royalty Brown се роди през 2014 г.

Крис Браун трябваше да премине през тест за бащинство и горчива битка за попечителство, за да се бори за дъщеря си Крис Браун трябваше да премине през тест за бащинство и горчива битка за попечителство, за да се бори за дъщеря сиГети изображения / Идеално изображениеСамо година по-късно обаче беше потвърдено, че певицата наистина е баща на момиченцето. Крис Браун искаше да бъде с детето си от самото начало, така той премина през поредица тестове за бащинство за да докаже, че Royalty е неговото дете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) на 7 декември 2019 г. в 20:53 ч. PST

След това Крис и Ния се включиха в опустошителна битка за бащинство тъй като Гусман искаше пълно попечителство над момиченцето, но Браун не искаше да се откаже.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) на 4 декември 2019 г. в 3:31 ч. PST

Певецът се бори много усилено за дъщеря си и за щастие съдията беше на негова страна. Двойката вече споделя съвместно попечителство, но Тяло върху мен hitmaker трябва да плаща 2500 долара на месец за издръжка на дете. Крис Браун беше толкова щастлив, че имаше шанс да повиши и роялти.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) на 27 август 2019 г. в 10:32 ч. PDT

Той обаче удря Гузман, тъй като търси 15 000 долара на месец за издръжка на дете. Браун обвини Ния, че използва детето им като „билет за хранене.“ Той написа в Tweeter:

Някои мъже на моята възраст бягат от своята отговорност като бащи. Прегръщам моето. Просто е гадно, че някои жени използват децата като билети за хранене.

Браун беше на 26, когато разбра за роялти. По това време той имаше връзка с Karrueche Tran , за когото разкри, че се опитва да забременее. Но Тран скъса с него, когато тя откри истината.

Крис Браун трябваше да премине през тест за бащинство и горчива битка за попечителство, за да се бори за дъщеря си Крис Браун трябваше да премине през тест за бащинство и горчива битка за попечителство, за да се бори за дъщеря сиГети изображения / Идеално изображение

Въпреки това, сега сладкогласната звезда е много горда с дъщеря си. Той често споделя очарователни снимки и видеоклипове с нея в Instagram.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) на 13 декември 2019 г. в 19:29 ч. PST

Малката вече е на 5 години и явно се заема с прекланящия се баща.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) на 9 октомври 2019 г. в 22:10 ч. PDT

Очевидно е, че въпреки всички скандали и драми, Крис е добър баща, тъй като не се отказва от дъщеря си, въпреки че това означава, че трябва да се бие за нея в съда.

Крис Браун
Популярни Публикации