Крис О'Донъл и Каролайн Фентрес 'Супер силната връзка започна с' Целувка ', както той знаеше' Тя беше тази 'в този момент

Най-новите новини Крис О'Донъл и Каролайн Фентрес 'Супер силната връзка започна с' Целувка ', както той знаеше' Тя беше тази 'в този момент във Фабиоза

За някои отнема седмици, месеци или дори години, за да разберат дали човекът, с когото излизат, е тяхната сродна душа, Крис О'Донъл имаше съвсем различна история.22 години брак и все още се брои

Популярната звезда 'NCIS: L. A' Крис О'Донъл е женен за прекрасната си съпруга Каролайн Фентрес от 22 години и изглежда любовта им изобщо не остарява.

Те празнуваха 22-ата си годишнина заедно през април 2019 г. и все още продължават да са силни!

Тяхната любовна история

Крис срещна любимата си, докато беше в колеж, чрез брат й, който му беше съквартирант.

Каролайн Фентрес стана учителка в началното училище, защото искаше да върне на обществото и изобщо нямаше изблик на блясъка, дошъл с Холивуд.

Крис О.Гети изображения / Идеално изображениеВ крайна сметка тя се оказва с изгряваща тогава звезда в Холивуд. След първата си среща те веднага започнаха да излизат и след три години от връзката си завързаха възела през 1997 година.

Красивият актьор разкри, че е знаел, че тя е тази още от първата целувка. След като намери любовта толкова рано в живота, 49-годишният мъж каза:

„Мислех, че ще се оженя в средата на 30-те, но срещнах правилното момиче. Наслаждавах се на неженеността, но винаги знаех, че искам да имам семейство, затова направих този избор и не бих го заменил.

Заедно имат пет красиви деца: Лили Ан, Кристофър Юджийн, Чарлз Макхю, Финли и Мейв Франция.

За Крис семейството е най-важно и той е отказал видни роли, за да има време със семейството си. Той описа Каролайн като най-силния си стълб

Тайната на техния дълготраен брак

Въпреки че са женени от 22 години, техният съюз все още е красив, тъй като първия ден, в който си казаха „правя“, си казаха.

Крис О.Гети изображения / Идеално изображение

Когато го попитаха тайната зад прекрасния им брак, Крис разкри, че намирането на точния човек, с когото можете да общувате, е жизненоважно.

Той също така добави:

„Някой ни каза, преди да се оженим:„ Не си лягайте ядосани един на друг “, това е малко нещо, но означава много. Ако нещо ви притеснява, го изговорете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Chris O'Donnell Fans (@chrisodonnellpt) на 17 март 2019 г. в 17:52 ч. PDT

Бракът на Крис и Каролайн е вдъхновение за всички нас. Това е доказателство, че истинската любов съществува!

Популярни Публикации