Крис Рокс признава, че не е бил „добър съпруг“, тъй като признава, че е изневерявал на жена си с 3 различни жени в 19-годишния им брак

Комикът Крис Рок разкри как връзките са завършили с брак и съжалява, че първата му жена го е напуснала Разберете какво актьорът трябваше да каже за това, че е постоянно изневерен на жена си.

Някога Крис Рок и първата му съпруга Малаак Комптън имаха това, което мнозина смятаха за перфектен брак. Те се появиха заедно на червените килими и изглеждаха супер близки. Изглеждаше, че комикът разполага с всичко.Крис си е изградил процъфтяваща кариера. Той спечели слава като един от ролите на Съботен нощен живот и той дори еволюира в други развлекателни области, включително филми. Той се появява в такива филми като Лоша компания и Смърт на погребение . Създател е и на телевизионното предаване Всички мразят Крис .

Крис Рокс признава, че е билГети изображения / Идеално изображение

Докато кариерата му сякаш вървеше нагоре, нещата се разпаднаха в личния му живот след това съобщава че бракът му е приключил, тъй като той финализира развода си през 2016 г. Двойката споделя две дъщери Лола Симоне и Захра Савана.

Крис Рокс признава, че е билГети изображения / Идеално изображениеКрис Рок за брака и аферите си

На комика Специално за Netflix озаглавен Крис Рок: Тамборин , актьорът разкри за това как завърши 18-годишният му брак поради изневерите му.

Крис Рокс признава, че е билГети изображения / Идеално изображение

Крис Рок призна, че „не е добър съпруг“, а след това добави:

Когато момчетата изневеряват, все едно искаме нещо ново. Но тогава знаете какво се случва? Вашата жена разбира и сега е нова. Тя никога повече не е същата. Така че сега имате ново, но имате лошо ново.

Крис Рокс признава, че е билГети изображения / Идеално изображение

Той обаче пое цялата отговорност за това как се развиха нещата, тъй като той призна, че се е забъркал с три различни жени, докато е бил женен.

Вината е моя, защото съм ебет задник. Не слушах Не бях любезен. Имах отношение. Помислих си: „Плащам за всичко, мога да правя каквото искам.“ Това ** не работи! Просто си помислих, че съм този **.

Крис Рокс признава, че е билГети изображения / Идеално изображение

Крис Рок се жени за Малаак през 1996 г. и те официално потвърдиха, че се разделят през 2014 г.

Относно Малаак Комптън

Бившата съпруга на Крис Рок не беше актриса, но беше един от основателите на организация с нестопанска цел, насочена към подпомагане на затруднените жени. След развода си тя продължаваше да се държи прилично и същото може да се каже за Крис, който оттогава все още не е романтично свързан с никого.

Крис Рокс признава, че е билГети изображения / Идеално изображение

Крис Рок и съпругата му Малаак вече са тръгнали по различни пътища и въпреки че това, което той е направил, е било погрешно, актьорът е поел пълната отговорност за своите пропуски. Той смело се отвори за своите слабости и грешки. Надяваме се, че той научава уроците си и се справя по-добре следващия път.

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации