Трите прекрасни дъщери на Крис Рок са пораснали и превърнати в зашеметяващи дами

Крис Рок има 2 биологични деца и 1 осиновена дъщеря с бившата си съпруга Малаак Комптън. Двойката се раздели през 2016 г. след почти 20 години брак, така че децата им минаха под радара. Но как изглеждат дъщерите на Крис Рок днес?

Много хора, които обичат да се смеят, знаят кой е Крис Рок. Той започна като стендъп комик но се премести в киното, след като спечели признание за работата си по Saturday Night Live . Но той е не само завършен актьор и забавен човек. Крис Рок също е любим баща на децата си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Рок (@chrisrock) на 5 февруари 2016 г. в 13:54 ч. PSTДецата на Крис Рок

Крис Рок има 2 биологични дъщери с бившата си съпруга Малаак Комптън, за която е бил женен почти 20 години преди да се разделят през 2016 г. . Двойката също има такава осиновена дъщеря .Крис РокГети изображения / Идеално изображение

Разводът не завърши с добра нота, но има нещо, с което двамата бивши могат да се гордеят, въпреки разрушения си брак, и това са техните деца.Крис РокГети изображения / Идеално изображение

Когато семейството на Рок все още беше обединено, потомството му често се присъединяваше към него за много изяви на червения килим, изглеждащи сладки както винаги. За съжаление, Очарователните момичета на Крис и Малаак отиде под радара след развода на родителите им. Но какво правят дъщерите на Крис Рок днес?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Рок (@chrisrock) на 9 ноември 2017 г. в 16:08 ч. PSTНай-голямото дете на холивудския забавен мъж, Захра, вече е на 15. Тя израсна в красива млада жена, която изглежда като перфектната комбинация от родителите си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Рок (@chrisrock) на 22 май 2019 г. в 8:49 ч. PDT

Нейната сестра Лола също е една зашеметяваща млада дама. Лудост е колко бързо е нараснала, тъй като все още я помним като малко сладко момиченце.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Malaak Compton-Rock (@malaak_compton_rock) на 9 октомври 2017 г. в 16:13 ч. PDT

Най-малката дъщеря на Крис Рок, Ntombi, също е голямо момиче в момента. Комикът и неговият бивш я осиновиха от Южна Африка, но Нтомби израсна в семейството им като законен член, обичан от родителите си и обожаван от по-големите си сестри.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Malaak Compton-Rock (@malaak_compton_rock) на 1 август 2017 г. в 6:54 ч. PDT

И трите момичета имат много близки връзки и винаги могат да разчитат едно на друго по време на трудни времена. Въпреки че Крис Рок е забавен по телевизията, той е строг с потомството си . Комикът обаче настоява, че момичетата му ще усетят пълния ефект от неговата строгост, когато отидат в колеж и започнат да водят гаджета у дома.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Рок (@chrisrock) на 10 август 2018 г. в 3:04 ч. PDT

Независимо от това, Рок добавя, че няма да се „откачи“, тъй като възрастта за запознанства е неизбежна. Виждайки колко красиви са дъщерите му, можем да сме сигурни, че те ще имат редица възхищения, така че Крис трябва да започне да практикува „разпитите на баща си“ и да изсъхва.

Деца на знаменитости
Популярни Публикации