Бащата на Кристиан Слейтър твърди, че е бил в черния списък на сина му и в резултат на това той едва може да се срещне

Планира ли бащата на Кристиан Слейтър да съди сина си? Нека да разберем защо нещата са толкова напрегнати помежду им.

Феновете на Кристиан Слейтър може би се чудят как стоят нещата между актьора и баща му, който също е актьор-ветеран.

Думите на Кристиан Слейтър за баща му

По време на сядане с InterviewMagazine през 2015 г. Кристиан Слейтър разкри, че не е говорил с баща си Том Слейтър от около девет години.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кристиан Слейтър (@realchristianslater) на 23 януари 2016 г. в 11:35 ч. PSTТук той описа баща си като маниакално-депресивен шизофрения ' СЗО ' винаги е имал проблеми . ' Той също така каза, че баща му е много очарователен, но е труден за работа, което прави нещата предизвикателни.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кристиан Слейтър (@realchristianslater) на 11 ноември 2015 г. в 10:08 ч. PSTВъпреки това Кристиан каза, че нещата между него и баща му се подобряват и работят за помирение.

Бащата на Кристиан Слейтър реагира

Според доклад от 2016 г. на UK DailyMail , Бащата на Кристиан Слейтър възнамеряваше да съди сина си и той обвини Кристиян, че е съсипал актьорската му кариера (Том), оставяйки го счупен.

Том, ветеран актьор, заяви, че завежда дело за клевета на стойност 20 милиона долара срещу Кристиан и обвини както него, така и майката на Кристиан Слейтър Мери Джо Слейтър, че му пречат да получава актьорски роли, като казва на света, че има психически проблеми.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кристиан Слейтър (@realchristianslater) на 11 декември 2016 г. в 19:36 ч. PST

Том беше много разстроен, че синът му каза, че има шизофрения и маниакална депресия, тъй като настояваше, че няма психично заболяване.

Бащата на Кристиан Слейтър каза пред изданието, че и Кристиян, и майка му са се „сговорили и заговорили“ срещу него, за да унищожат репутацията му. Той добави, че въпреки че е добър баща, Кристиян се е отрекъл от него и е отказал да го остави да се срещне с внуците си.

Кристиан многократно е повтарял лъжата, че имам психични заболявания - отново и отново. Той на практика се отрече от мен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кристиан Слейтър (@realchristianslater) на 19 октомври 2016 г. в 11:50 ч. PDT

Том Слейтър каза, че тъй като синът му и бившата му съпруга отказват да му позволят да работи в Холивуд, той трябва да работи като паркинг и дори е бил принуден да взема подавки, за да оцелее.

И двамата са решени да се отнасят с мен, сякаш не съществувам.

Той обвини Мери Джо Слейтър, кастинг режисьор, че гарантира, че няма да получи актьорска работа. А за сина си Том каза:

Кристиян седеше на моето коляно като дете и ме гледаше да правя тези сапунени опери и се научи от мен как работи шоубизнеса и не ми даде нито един кредит - и той се държи с мен така - той е неблагодарен.

Майката на Кристиан Слейтър говори за сина си

През 2005 г. Мери Джо Слейтър апелира към обществеността да спре да разпространява негативни истории за любовния живот на сина си и вместо това да се съсредоточи върху благотворителните му дела.

Много години по-късно, в интервю за 2018 г. с DailyMail , Кристиан говори за проливането на личността си на лошо момче и уреждането в семейния живот.

Мисля, че с напредването на възрастта малко повече се успокоявате за това кой искате да бъдете. Така че, когато вляза зад затворената врата на къщата си, имам задълженията си. Аз мия чиниите. Изваждам боклука. Имам си отговорности. Появявам се за децата си.

Кристиан СлейтърГети изображения / Идеално изображение

Семейството на Кристиан Слейтър изглежда е преживяло напрегнати моменти в миналото и когато става въпрос за бащата на актьора, нещата изглежда не вървят много добре. Но що се отнася до самия актьор. той е изминал дълъг път и изглежда е фокусиран върху това да бъде по-добър човек днес. Това е всичко, което всеки може да направи.

Популярни Публикации