Коледна мозъчна игра: Колко дядо Коледа са на снимката?

- Коледна мозъчна игра: Колко дядо Коледа са на снимката? - Новини - Fabiosa

Коледа определено е най-добрата част от годината. Коледните елхи, светлините, коледуването и Дядо Коледа са основните компоненти на това. Дори и да не вярвате в Дядо Коледа, трябва да повярвате в идеята, че всяко дете на тази планета заслужава подарък за Коледа. Джон Бон Джоуви веднъж каза:

Вярвам в любовта. Вярвайте в магията. По дяволите, вярвайте в Дядо Коледа. Вярвайте в другите. Вярвайте в себе си, вярвайте в мечтите си. Ако не го направите, кой ще го направи?Намерете всички Дядо Коледа

Проучванията показват, че мозъчните игри ефективно повишават концентрацията и паметта ви. Разгледайте това хубаво мозъчно упражнение с коледна тема. Колко Дядо Коледа можете да забележите тук?Сигурни сме, че ще намерите всички, но дори и да не можете, отговорът е в края на статията. В подобна бележка, какви са вашите мисли за Дядо Коледа? Мислите ли, че Дядо Коледа ще ви подари или вместо това сте дядо Коледа?чрез GIPHY

Веднъж Мик Фоули отбеляза:

Всеки има идеята за Дядо Коледа в главата и в сърцето си.

чрез GIPHYМод Линдзи предложи:

Целият свят е щастлив, когато дойде Дядо Коледа.

Със сигурност е прекрасно, когато под дървото има хубаво опаковани подаръци. Смехът на децата и радостта от коледното утро по някакъв начин зарадват всички.

чрез GIPHY

Ето отговора на нашия малък визуален пъзел. Ако отговорът ви е бил девет, значи сте го разбрали правилно. Сигурни сме, че сте съгласни, че не е било трудно.

Защо не се отпуснете и не се насладите на хубава коледна песен на Доли Партън? В крайна сметка си го спечелихте - решихте пъзела. Весели празници на всички!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Деца и Коледа: Тази комбинация винаги е забавна и радостна

Коледа
Популярни Публикации