Кларк Гейбъл никога не е срещал единствения си син: Той изчезна 4 месеца преди да се роди малкият Джон

Последни актуални новини Кларк Гейбъл никога не се срещна с единствения си син: Той изчезна 4 месеца преди малкият Джон да се роди във Фабиоза

Един от най-вълнуващите моменти от живота на двойката е, когато те очакват дете. Но за съжаление, Гейбъл не е живял достатъчно дълго, за да срещне бебето, което е очаквал.

Кой беше Кей Уилямс?

Уилямс беше петата съпруга на Кларк Гейбъл. Преди да се установи с известния актьор, тя беше женена три пъти. Тя завърза възела с Гейбъл през 1955 г. и бракът им продължи до 1960 г., когато той почина.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кларк Гейбъл (@ clarkgable.online) на 12 юли 2018 г. в 1:25 ч. PDTТой така и не срещна сина си

Много преди бременността на Уилямс, актьорът вече има бебе с актрисата Лорета Йънг. Йънг забременява с първото дете на Гейбъл през 1935 г. и дълго време тя отрича, че актьорът е бащата. Когато се роди Джуди Луис, Йънг твърди, че бебето е осиновено. Но в автобиографията на Йънг, издадена след смъртта й, беше официално потвърдено, че Гейбъл е бащата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лоис ️ (@oldclassicslove) на 14 февруари 2019 г. в 12:55 ч. PSTДокато раждането на първото му дете беше изпълнено с несигурност и объркване, Гейбъл и Уилямс бяха доста развълнувани да посрещнат второто му, момченце. Актьорът обаче почина в холивудската презвитерианска болница през ноември 1960 г. Преди това беше приет поради инфаркт.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кларк Гейбъл (@ clarkgable.online) на 13 май 2018 г. в 10:03 ч. PDT

Според LA Times , Уилямс беше бременна по това време и бебето им трябваше да пристигне през март следващата година.На 20 март 1961 г. Джон Кларк Гейбъл е роден в същата болница, където баща му е починал четири месеца по-рано.

Смъртта на внука на Гейбъл

През 2019 г. се съобщава, че синът на Джон Кларк Гейбъл, внукът на Кларк Гейбъл, е починал. Кларк Джеймс Гейбъл, известен още като Кларк Гейбъл III, бе открит да не реагира от годеницата си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Трейси Яро Шеф (@tracy_yarro_scheff) на 22 февруари 2019 г. в 9:33 ч. PST

Покойният Кларк Гейбъл направи много заглавия не само заради актьорския си талант, но и заради личния и семейния си живот. Звездата „Отнесени от вятъра“ нямаше много късмет по отношение на бащинството, с едно дете, което не успя да признае, а с друго, което пристигна, след като го нямаше.

Въпреки противоречивия си личен живот, той все още имаше професионална кариера, която си струва да се празнува. И едва ли ще бъде забравен.

Популярни Публикации