Синът на Клинт Истууд Скот промени името си, за да изгради независима актьорска кариера: „Баща ми никога не ме играе на цент!“

Докато е известно, че актьорът обича всичките си деца, синът му Скот Истууд изглежда е чип от стария блок, тъй като той не само следва стъпките на баща си като актьор, но и изглежда точно като него!

Когато чуете името Клинт Истууд, първото изображение, което ви идва на ум, е това на мачото, злобно и безсмислено кораво момче, което спечели сърцата на любителите на филма чрез успешните си западни филми.

Клинт ИстуудГети изображения / Идеално изображениеВъпреки това, под силното изображение на лош и понякога добър човек на сребърния екран, Клинт Истууд беше обезпокоен мъж, който се бореше да поддържа здрави връзки. От малка, Добрият, лошият и грозният звезда е бил в множество дългосрочни и краткосрочни връзки с различни жени, от които има 7 деца.

Клинт ИстуудГети изображения / Идеално изображение

Докато е известно, че актьорът обича всичките си деца, синът му Скот Истууд изглежда е чип от стария блок, тъй като той не само следва стъпките на баща си като актьор, но и изглежда точно като него!Клинт ИстуудГети изображения / Идеално изображение

Клинт Истууд беше корав баща

Скот Истууд (32) си спомня, че докато баща му е бил на възраст, той е бил твърд с него като дете. Докато за повечето холивудски деца е известно, че са разглезени нахалници, за Истууд баща му беше строг дисциплинар, който изискваше да бъде твърд като мъж.

Клинт ИстуудГети изображения / Идеално изображениеГоворейки за възпитанието си, Скот каза, че баща му му е възпитал навик да упражнява и поддържа форма, което го прави жилав от малък.

Човек, той беше твърд с мен ... Той ми показа как да вдигам, когато бях на 14 или 15 - даде ми съвет, след което ме остави да го направя сам.

За Скот Клинт Истууд беше близък с мъжа, когото мнозина познаваха и обичат на екрана, тъй като той беше толкова жилав в реалния живот, колкото и на екрана. За младия актьор баща му го е накарал да работи за всичко, тъй като никога не му е давал „цент“.

Клинт ИстуудГети изображения / Идеално изображение

Докато Скот се е превърнал в огледален образ на баща си, той разкрива, че никога не е получавал голяма помощ от него, когато е избрал да се занимава с актьорска кариера. Актьорът признава, че когато се е опитвал за роли, фактът, че е син на Клинт Истууд, му е повлиял негативно. Достатъчно често актьорът чува:

Вие сте син на Клинт Истууд, не сте истински актьор.

За някои холивудски режисьори филмите на Клинт Истууд не изискват талант, тъй като те включват престрелки и демонстрации на твърдост, които всеки може да направи.

Клинт Истууд Paint Your Wagon (1969) / Alan Jay Lerner Productions

Скот изпусна името на баща си, за да успее

За да бъде разглеждан сериозно като актьор по време на прослушване, Скот пусна известното име на баща си заради името на майка си. На прослушвания той се представи като Скот Рийвс, решение, което му помогна да процъфти от сянката на баща си.

Клинт ИстуудГети изображения / Идеално изображение

В някои от най-успешните му филми като Получихте обслужване (2004), Знамена на нашите бащи (2006) и Гран Торино (2008), където той играе заедно с баща си, красивият актьор е кредитиран като Скот Рийвс.

Днес Скот Истууд е признат актьор, както го представяше наскоро Съдбата на яростните филм, където изнесе завладяващ спектакъл.

Клинт ИстуудГети изображения / Идеално изображение

Споделяйки бъдещето си на актьор, Скот отбеляза, че се надява, че ще бъде запомнен не със своето богатство или връзка с легенда като Клинт Истууд, а със страстта, която изпитва към актьорството.

Искам да ме помнят като някой, който е правил това, което е обичал и който е повлиял на хората в положителен смисъл.

Е, дори без пряка помощ от баща си, Скот Истууд успя и доказа, че когато човек има страст, всяка фета е постижима. Животът му е чудесен урок, че с подходяща решителност всеки може да се издигне от всяка предизвикателна семейна ситуация, за да издълбае собствената си съдба в звездите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Градинарство у дома: отглеждайте дървета от авокадо у дома в 5 прости стъпки

Популярни Публикации