Клониран Круз! Сестрите Пенелопе и Моника Круз изглеждат като близначки. Дори техният избор на кариера е еднакъв

Последни актуални новини Cloned Cruz! Сестрите Пенелопе и Моника Круз изглеждат като близначки. Дори техният избор за кариера е еднакъв при Fabiosa

Моника и Пенелопе Крус са родени само на 3 години разлика, но поразителната им прилика запълва тази празнина, правейки ги да изглеждат като еднояйчни близнаци!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Stella_Sueca_Svenska (@stella_sueca_svenska) на 14 септември 2018 г. в 19:35 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Пенелопе Крус „Заслужи“ да се срещне с Обама, докато се наслаждават на пътуването в ИспанияПо-малката сестра, Моника, също е актриса, но по-популярна сред испанската публика. Дебютите й в Холивуд не са толкова големи, колкото тези на Пенелопе. Alhough, нейната торба с таланти е пълен с певчески, актьорски и танцови умения. Тя има собствено танцово студио в Мадрид, където практикува традиционен балет и фламенко. Magnifico!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Моника Круз (@monicacruzoficial) на 25 август 2017 г. в 13:35 ч. PDTВижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Моника Круз (@monicacruzoficial) на 23 май 2017 г. в 1:07 ч. PDT

Възползвайки се от удивителното им сходство, Моника веднъж замени Пенелопа Карибски пирати: По непознати вълни . Главната актриса беше бременна и единственият начин да се заобиколи беше Моника, която правеше сцени на дълги разстояния, докато Пенелопа правеше близък план.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от PENÉLOPE CRUZ (@thepenelopecruz) на 8 август 2018 г. в 5:20 ч. PDTБихте ли хванали това във филма, ако не беше разкрито тук? Излишно е да казвам, дръжте широко отворени очи, докато гледате филмите на Пенелопа. Сега винаги ще има съмнение!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Пенелопе Крус получи тайно благословение от Донатела Версаче, след като я призова за специална причина

Тяхната еднаквост е равна на умовете ни

Почти призрачно е да ги гледаш. Косата, блясъка , физиката и тези тъмни очи. Гените се справиха отлично, като естествено ни хвърлиха игра „Открий разликата“. Едва се различават. Като добавят повече към своята уникалност, тези сестри винаги са имали едни и същи интереси. Те са работили заедно по едни и същи актьорски проекти, но в различни сцени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от PENÉLOPE CRUZ (@thepenelopecruz) на 30 октомври 2018 г. в 9:49 ч. PDT

Може би Пенелопе е пожелала на звезда да има сестра близначка, а може би това са нейните родители. 3 години по-късно тази молитва беше отговорена по най-необикновения начин. Това явление е единственият начин да разрешим учудването си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Нека проверим вашата интуиция. Кой от звездните братя и сестри е по-възрастен?

Още един пример за братя и сестри на знаменитости, които си приличат

Друг пример за такива чудотворно възпроизведени продукти от фабриката на природата са братята Болдуин. Алек Болдуин, Даниел Болдуин, Били Болдуин и Стивън Болдуин са четирима братя, всеки от които се е превърнал в успешен актьор в Холивуд.

Ако трябваше да се разменят, трудно бихме ги разделили. Братята Болдуин могат да го приемат като свой лично измислен спорт. Олимпийските игри трябва да бъдат в крак!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от full_metal_brewer (@full_metal_brewer) на 7 юни 2018 г. в 12:50 ч. PDT

Завиждате ли на Пенелопе за това, че има сестра близначка години след раждането? Споделете това и се радвайте за тези невероятни братя и сестри!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: От пера до луди цветове: Кой носеше най-добрата рокля на тазгодишните награди Еми и изведе блясъка на следващото ниво?

Популярни Публикации