Клуни: От тормозен тийнейджър до най-атрактивния мъж в света

- Клуни: От тормозен тийнейджър до най-атрактивния мъж в света - Знаменитости - Фабиоза

Всеки се чудеше защо Джордж Клуни има ли онази вечна красота, която сякаш се подобрява с всяка изминала година? Е, оказва се, че той не е безсмъртен. И можете да изключите и магията.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Пол Маккартни, Джордж Клуни, Кание Уест и много други знаменитости в „Марш за нашия живот“

Отдавна се предполага, че Джордж Клуни е козина почти на всяка друга знаменитост (или човек по този въпрос) в отдела за външен вид. Сега учените доказаха, че Клуни е най-привлекателният мъж в света.

Използвайки Златното сечение, човешките черти могат да се оценят по скала, за да се определи колко балансирани и по този начин привлекателни са.чрез GIPHY

Лицето на 56-годишната Клуни е с около 92% точност според The ​​Golden Ratio. Д-р Де Силва, който ръководи Центъра за усъвършенствана козметична и пластична хирургия на лицето в Лондон, обяснява:

Той има красива симетрия на лицето и се доближава повече от всеки друг мъж до това, което гърците са смятали за перфектното лице.

Затова следващия път, когато видите Клуни на телевизионния си екран и се чудите дали той вероятно ще сподели местоположението на фонтана на младостта, спрете. Няма таен фонтан. Науката даде отговора, който търсите: Това е златното сечение.Израствайки с „парализата на Бел“.

Клуни може да е хубав сега, но той имаше доста голям проблем при израстването си. И това беше свързано с лицето му. Телевизионната звезда страда от „парализа на Бел“

Популярни Публикации