'Съвпадение ?? Не мисля ': Лиза Кудроу има син и хората вярват, че изглежда като Дейвид Швимер

Някои потребители на социалните медии забелязаха, че Джулиан изглежда изненадващо точно като бившия си колега от приятели Дейвид Швимер

Лиза Кудроу е добре известна с приказната си роля на малко лудата, леко шантава, но безспорно очарователна персона, Фийби Бъфай, в популярния телевизионен сериал Приятели. В реалния живот прекрасната актриса има семейство и е горда майка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лиза Кудроу (@lisakudrow) на 13 май 2019 г. в 23:23 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Някой каза ли, че скоро ще има филм „Приятели“? Лиза Кудроу е шокирана колкото останалите фенове

През 1995 г. Кудроу завърза възела с френския рекламен директор Мишел Стърн. Те посрещнаха сина Джулиан Мъри Стърн. Джулиан е роден през 1998 г., много сладко бебе. Момчето беше толкова сладко, когато беше дете, големите му сини очи.

Просто погледнете тази снимка!Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лиза Кудроу (@lisakudrow) на 7 май 2019 г. в 6:55 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Очарователни звезди и звездички (@adorablestarsandstarlets) на 23 август 2015 г. в 15:35 ч. PDT

Син Джулиан Мъри Стърн

Джулиан е вече пораснал, но въпреки това обича да прекарва времето си с известната си майка. В интервю Лиза каза, че любимото й занимание със сина й е гледането на телевизионния комедиен сериал Развитие в застой .Когато я попитаха защо няма повече деца, Лиза каза, че това е подарък за Джулиан, защото той не иска братя и сестри. Тя каза:

[Той] даде да се разбере още от момента, в който можеше да говори, че не иска брат или сестра ... [и] така или иначе просто се получи така - но и до днес той ще каже: „Благодаря. '

Какво невероятно дуо майка-син!

Гети изображения / Идеално изображение

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Малката Ема от „Приятели“ е вече на 16 години и всъщност тя беше представена от две актриси!

Лиза забременя по време на правенето на Приятели, ето защо бременността й беше записана в шоуто. Джулиан израсна в красив тип. Той има много таланти и страсти. Джулиан е професионален гримьор, както и дизайнер на специални ефекти във филмите.

Джулиан прилича на Дейвид Швимер

Някои потребители на социалните медии забелязаха, че Джулиан изглежда изненадващо точно като бившата си Приятели съ-звезда, Дейвид Швимер.

Ето няколко реакции.

Трудно е да се приеме това сериозно, но забелязваме някои прилики. А ти? Забелязвате ли прилика? Споделете статията с приятелите и семейството си, за да разберете мнението им.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: #AskMoreOfHim: Дейвид Швимер се присъединява към холивудските мъже в нова кампания за сексуален тормоз

Популярни Публикации