Колин Фарел говори за сина си със специални нужди и дава ценни съвети на родителите на такива деца

- Колин Фарел разкрива за сина си със специални нужди и дава на родителите на такива деца ценни съвети - Новини - Fabiosa

Колин Фарел разбира борбите за раждане на дете със специални нужди като никой друг. Звездата на филма Александър открито ни казва, че синът му Джеймс страда от рядко генетично заболяване, синдром на Angelman.

Синдром на Angelman

Характеризира се със забавяне на умственото развитие, нарушения на съня, гърчове, хаотични движения и чест смях. Всъщност водата помогна да се постави правилната диагноза. Фарел казва, че синът му е обсебен от това. Той не е отличен плувец, но обича да е близо до водата. Оказа се, че това е един от симптомите на състоянието.Вграждане от Getty ImagesПреживяване, променящо живота

Въпреки болестта на сина, Колин признава, че е осъзнал, че детето му е малко по-различно от всички останали и е имало проблеми в развитието, когато е видял Джеймс до своите връстници. Трудно му е да говори за проблемите, които са срещали в ранните години от живота на Джеймс. Но той все още помни радостта, която изпитва, когато синът му прави първите си стъпки. Без съмнение това беше един от най-вълшебните дни в живота му.

Болестта на сина промени възгледите на актьора за живота. Започна да забелязва онова, което преди беше естествено за него. Колин признава, че наличието на син с болест го е научило да цени всеки момент.gettyimages

Активно участие

Все още няма лечение, но Фарел се надява, че ще има. Актьорът участва в общността на Angelman и посещава годишни срещи на върха, за да получи последните новини. Тази година той научи, че има различни медицински възможности, които могат да помогнат за подобряване на живота на хората с това състояние.

gettyimagesСъобщение

Фарел дава на родителите на деца със специални нужди ценен съвет. Той казва, че трябва да протегнат ръка и да намерят подкрепа, за да осъзнаят, че не са сами. Също така е важно да запомните, че всеки живот е ценен. И дори когато мечтата ви да имате здраво дете не се е сбъднала, все още има стотици важни моменти, които трябва да отбележите.

Сърцето и уважението на актьора са към всички, които се борят да имат дете със специални нужди. Трудно е, но с подкрепа всичко може да бъде възможно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Грижа за Дядо Коледа: Децата с аутизъм имат шанс да се срещнат с Дядо Коледа в спокойна атмосфера

Колин Фарел Деца
Популярни Публикации