Противоречива диета, която помогна на Джими Кимел да свали до 25 килограма

- Спорна диета, която помогна на Джими Кимел да свали до 25 килограма - Знаменитости - Фабиоза

Днес Джими Кимел е един от най-натоварените мъже в бранша, но преди много години една от основните му битки като телевизионен водещ беше теглото му. За щастие той успя да преодолее това препятствие.gettyimages

Отслабването на Джими Кимел.

Той беше домакин на наградите на Академията и неговите невероятни монолози са пленили сърцата на мнозина. Но по време на ранните си дни като домакин, той имаше навик, който беше трудно да се развали.

gettyimages

Преди много години Джими ядеше много храни, които не бяха особено полезни за него. Стигна се дотам, че той се страхуваше дори да разбере колко тежи. Въпреки това, през 2010 г., когато се изкачи по скалата му - нещо, което не беше правил през по-голямата част от зрелия си живот - той беше изненадан да открие, че тежи 208 паунда.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Елън Дедженерес изненадва Джими Кимел с трогателен подарък, за да отпразнува възстановяването на сина си

gettyimages

Някъде по това време д-р Оз гостува в шоуто му, Джими Кимел На живо . По време на това интервю д-р Оз посочи лошите хранителни навици на Джими и нездравословния начин на живот, който той водеше. Неудобен Джими се опита да изглади всичко с шега. Водещият каза пред Men's Journal:

На следващия ден той ми се обади и каза: „Притеснявам се за теб. Ти си млад мъж. Трябва да се грижиш за себе си. Бях като „Знаеш ли какво? Доктор Оз не би трябвало да се грижи повече за здравето си повече от мен.

gettyimages

Джими получи мотивацията, от която се нуждае, за да започне да се отнася сериозно към здравето си. Той започна диета, състояща се от два протеинови шейка и малка вечеря всеки ден. Той продължи това в продължение на осем седмици, след което продължи да консумира 2000 калории на ден.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Повече от десетилетие, след като започна шоуто си, Джими Кимел все още е същият земен човек

Публикация, споделена от Джими Кимел (jimmykimmel) на 23 декември 2017 г. в 10:13 ч. PST

Резултатите бяха бързи и скоро той загуби 25-те килограма излишно тегло, които носеше в продължение на много години.

Публикация, споделена от Джими Кимел (jimmykimmel) на 1 февруари 2018 г. в 13:34 ч. PST

Диетата 5: 2

За да запази тримера си, Джими прие така наречената диета 5: 2. Този метод за контрол на теглото (наричан още бърза диета) е любим сред знаменитости като Бионсе и Бенедикт Къмбърбач. Това е метод на периодично гладуване, при който той яде каквото си иска пет дни в седмицата, а през останалите два дни яде по-малко от 500 калории.

Публикация, споделена от Джими Кимел (jimmykimmel) на 20 октомври 2017 г. в 16:56 ч. PDT

В понеделник и вторник Джими щеше да яде много малко. Когато беше интервюиран от Гледката през 2016 г. той каза, че ще пие само кафе, ще яде кисели краставички, яйчен белтък, ябълки, фъстъчено масло и овесени ядки през тези два ограничени дни.

Публикация, споделена от Джими Кимел (jimmykimmel) на 15 септември 2017 г. в 13:28 ч. PDT

Това диета за вас ли е?

Въпреки че това метод за отслабване може да звучи привлекателно за някои, важно е да бъдете внимателни, ако обмисляте да го изпробвате.

Джаки Нюджънт, RDN, кулинарен диетолог, който говори за Yahoo Health, е напълно против тази диета:

Без упражнения и ядене на по-малко от 500 калории няколко дни в седмицата абсолютно не е здравословен начин на живот - никога!

Тя обясни, че макар да виждате резултати бързо, може да се настройвате за неуспех в дългосрочен план.

Публикация, споделена от Джими Кимел (jimmykimmel) на 19 април 2014 г. в 14:14 ч. PDT

Друг експерт, Джаклин Лондон, MS, RD, CDN, не откровено отхвърли бързата диета. Основният й съвет е, че ако сте бременна, кърмите, страдате от диабет или имате слаба имунна система, това може да не е диетата за вас.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Моли Макниърни се гордее със съпруга си, Джими Кимел, че има смелостта да сподели историята на сина си


Тази статия е само за информационни цели. Преди да използвате някоя от информацията, предоставена по-горе, консултирайте се със сертифициран специалист. Използването на гореописаната информация може да навреди на здравето. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не носи никаква отговорност за вреди или други последици, които могат да произтекат от използването на информацията, предоставена по-горе.

Джими Кимел
Популярни Публикации