Противоречива любов: Ани Ленъкс падна за третия си съпруг и „счупи“ 28-годишния му брак с бивша съпруга

Когато Ани Ленъкс се разведе за втори път, тя се зарече да не се жени отново, тъй като не виждаше смисъл от брака. По някакъв начин тя се запознава с третия си съпруг и те имат една от най-изкривените любовни истории, завършваща с развода му с бившата съпруга на 28 години.

До 2012 г. шотландската певица-композитор Ани Ленъкс е омъжена и се развежда два пъти: с почитателя на германския Харе Кришна Рада Раман и израелския продуцент на филми и плочи Ури Фрухтман.

След две неуспешни връзки Ленъкс каза „няма повече брак за мен“, тъй като не „вижда смисъл“ от това.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ани Ленъкс (@officialannielennox) на 19 декември 2018 г. в 8:40 ч. PST

Съпругът на Ани Ленъкс

Тези думи през 2008 г. не бяха нищо друго освен прибързаното осъждане. Ани Ленъкс се омъжи за трети и настоящ съпруг Мич Бесер през 2012 г. Той е южноафрикански гинеколог, лекар и благотворителен готвач на ХИВ.

Двамата се срещнаха в Южна Африка в неправителствената организация Mothers2Mothers през 2009 г.Мич Бесер беше женен за тогавашната си съпруга Дебра на 28 години по това време. По-късно Дебра подаде молба за развод, когато случайно видя снимки на бившия си съпруг Мич, който държи Ани за ръцете.

Това вероятно е причината Бесер и Ленъкс да имат много тайна сватбена церемония през 2012 г., за да не предизвикат никакви задействания.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ани Ленъкс (@officialannielennox) на 15 септември 2019 г. в 6:24 ч. PDT

Между другото, и Мич, и Ани са родители на две деца. Южноафриканският лекар е баща на две момчета, докато носителят на Оскар има две дъщери, Лола и Тали, от втория си брак. Тя също щеше да има син Даниел, но той за съжаление беше мъртвороден.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ани Ленъкс (@officialannielennox) на 13 май 2019 г. в 8:52 ч. PDT

Друг докладван романс

Съобщава се, че изпълнителят на песни също се среща с музиканта Дейв Стюарт. В мемоарите Сладките сънища са направени от това , той пише, че познава „почти всяка малка молекула на Ани“.

Но връзката им беше някак странна и луда.

Не мога да се сетя за друга двойка, която да направи това, което направихме ние - да се раздели и след това да създаде група. Сони и Шер направиха обратното: Те бяха известни, след което се разделиха. Това, през което преминахме, беше безумно.

Съпругът на Ани Ленъкс, Мич Бесер, сякаш промени възприятието си за любов и брак. Въпреки че се зарече да не се обвързва отново в брачния живот, сърцето й знаеше най-добре.

Популярни Публикации