Спорен, но зашеметяващ: Памела Андерсън демонстрира своя странно оформен деколте в блестяща черна рокля

Памела Андерсън е руса бомба, чиято актьорска и моделна кариера достига своя връх в края на 80-те и началото на 90-те. Момичето с красиво лице и зашеметяваща фигура беше мечтата на хиляди мъже по целия свят.

Памела Андерсън е руса бомба, чиято актьорска и моделна кариера достига своя връх в края на 80-те и началото на 90-те. Момичето с красиво лице и зашеметяваща фигура беше мечтата на хиляди мъже по целия свят. Тя беше вдъхновение и за много жени. Но как изглежда тя днес?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Фондация Памела Андерсън (@pamelaanderson) на 19 септември 2019 г. в 9:03 ч. PDTКакво е причинила Памела Андерсън на тялото си?

Пластичната хирургия беше най-горещата тенденция от онова време и Памела си пада по нея, както и много други. Тя беше развълнувана да се промени и увеличи устните си, изтри бръчките по лицето и направи мамопластика. Появата на актрисата стана още по-сензационна!Спорен, но зашеметяващ: Памела Андерсън демонстрира своя странно оформен деколте в блестяща черна рокляГети изображения / Идеално изображение

Един от недостатъците на пластичната хирургия се крие във факта, че много от нейните „жертви“ не знаят кога да спрат да усъвършенстват външния си вид. Памела не беше изключение.Веднъж Андерсън излезе с блестяща черна рокля с тънки презрамки.

Вграждане от Getty Images

Роклята не беше най-добрият избор на Памела, тъй като подчерта нейния деколте. Облеклото разкри някои гънки около гърдите, очевидно причинени от силното напрежение на кожата.

Вграждане от Getty Images

Въпреки странната рокля, Памела беше зашеметяваща.Спорен, но зашеметяващ: Памела Андерсън демонстрира своя странно оформен деколте в блестяща черна рокляГети изображения / Идеално изображение

Никога не се страхува да създаде малко противоречия, Памела Андерсън винаги изглежда невероятно. Тя се е променила доста от млада, но все още я обичаме.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Баба те обича! Пола Дийн празнува 1-ви рожден ден на очарователните си внуци-тройки

Знаменитости
Популярни Публикации