Conway Twitty’s ‘Hello Darlin’ Original Vs. Корица: Кой ще спечели тази музикална битка?

- Conway Twitty’s ‘Hello Darlin’ Original Vs. Корица: Кой ще спечели тази музикална битка? - Знаменитости - Фабиоза

Светът познава много певци и музиканти, чийто страхотен талант и невероятни песни ги превръщат в истински музикални легенди за цялото поколение. Този списък включва известни имена като Майкъл Джексън, Уитни Хюстън, Пол Маккартни и много други. Но изглежда, че понякога обикновен млад певец може да изпълни хитова песен по-добре от световно известна звезда.

Това всъщност е случаят с легендарната звезда Конуей Тути и млад певец Скоти Маккрири. Невероятният му кавър на вечния хит на Twitty 'Hello Darlin' определено е едно от най-мощните изпълнения на тази песен някога. Всъщност повечето хора смятат, че млад певец е успял да направи своята версия на „Здравей Дарлин“ дори по-добре от самия Конуей. Но преди да можете да сравните двете изпълнения на тази невероятна песен, ние искаме да кажем няколко думи за великолепния Conway Twitty.gettyimagesConway Twitty е музикална легенда от цялото поколение

Трудно е да се оцени приносът на Twitty за развитието на музикалната индустрия и в частност кънтри музиката. Конуей се занимава с музика от ранните си години, когато баща му представя на момчето първата си китара. Всъщност Twitty имаше много други таланти освен вокални умения; той играе професионален бейзбол и имаше период, когато родителите му смятаха, че синът им ще направи успешна кариера в спорта. Но за радост на всички отдадени фенове, Twitty избра друг път.

чрез GIPHYПевецът призна, че в музиката си той е вдъхновен от единствения по рода си Елвис Пресли. Конуей се опита в различни музикални жанрове и накрая разбра, че кънтри музиката е най-голямата му страст. По време на своята дълга и успешна кариера на сцената, Тути записва десетки страхотни сингли, които се превръщат във вечни хитове за следващите поколения. Звездата получи множество награди, включително Грами, и накрая името му беше включено в Залата на славата на кънтри музиката.

чрез GIPHY

Конуей Туити срещу Скоти Маккрири 'Здравей Дарлин'

„Здравей, Дарлин“ се смята за най-големия хит на страната на Конуей Туити. Има много кавъри за тази класическа песен. Но Скоти Маккрири несъмнено е извън конкуренцията. Този човек определено се е справил добре. Всъщност повечето хора, които чуват невероятното изпълнение на Скоти, гласуват, че го прави дори по-добре от емблематичната музикална легенда.Предлагаме ви да гледате двете представления и да сравните кое ви харесва повече. И така, кой ще спечели тази музикална битка - Twitty или McCreery?

Справедливо е да се каже, че и двете изпълнения са наистина хипнотизиращи и е доста трудно да се сравнят. Според нашето лично мнение харесваме повече McCreery’s. И какво мислите? Моля, уведомете ни в коментарите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Селин Дион и нейните дуети: красиви версии на известна песен „Молитвата“

Музика
Популярни Публикации