Биха ли могли да заменят една майка? Джони Кеш и съпругата му трябваше да се грижат за Лени Кравиц след смъртта на майка му

Лени Кравиц беше съкрушен, когато майка му почина. Но за щастие имаше хора, които го подкрепиха през този ужасен период.

Актрисата Рокси Рокър беше известна с ролята си на Хелън Уилис в CBS ситком Джеферсън. Също така, тя беше известна с това, че е майка на легендарния рок художник Лени Кравиц.

Биха ли могли да заменят една майка? Джони Кеш и съпругата му трябваше да се грижат за Лени Кравиц след майка му The Jeffersons (1975) / Sony Pictures TelevisionРокси Рокър почина на 2 декември 1995 г. от усложнения от рак на гърдата на 66-годишна възраст. Разбира се, това беше огромен шок за нейното семейство и приятели, и особено за единствения й син Лени.Кой подкрепи Лени Кравиц?

Лени Кравиц наскоро разкри, че Джони Кеш и съпругата му Джун Картър Кеш са били единствените хора, които са го подкрепили, когато е разбрал, че любовта му майка е починала.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Marla Gibbs (@marlagibbs4real) 24 Фев 2019 в 2:05 PSTРокси Рокър беше много близка със сина си и те се опитваха да прекарват колкото се може повече време заедно. Въпреки това Лени Кравиц беше на турне, когато майка му се разболя много. Но разбира се, той се върна много бързо, за да остане до нея през цялото време.

Но за съжаление той не беше с мама, когато ужасната болест отне живота й завинаги.

Излязох от самолет от Токио и отидох направо в болницата. Майка ми беше жива, но се подхлъзваше. Помислих си, че може би има още няколко дни в себе си [така] се прибрах вкъщи да си взема душ и да си взема малко храна. Щях да се върна в болницата, но докато отивах от болницата до къщата на Рик, майка ми мина. Обадих се по телефона, когато бях в къщата, и стоя там с преносимия телефон в ръка, просто взимам това и Джони и Джун слизат по стълбите.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Lenny Kravitz (@lennykravitz) 28 август 2015 г. в 8:44 PDT

Джони Кеш и съпругата му Джун Картър Кеш го подкрепиха толкова много!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Gene. (@genes_wrld) 29 ноември 2018 г. в 12:35 ч. PST

Не бяхме приятели за цял живот. Не ги познавах толкова дълго. Бяхме съквартиранти. Но те решиха в този момент [да] се държат с мен така, както биха се отнасяли с някого от семейството си. Беше красив момент на човечност и любов.

Между другото, Лени Кравиц дори написа песен за това и звучи толкова страхотно!

Лени Кравиц беше съкрушен, когато майка му почина. Но за щастие имаше хора, които го подкрепиха през този ужасен период.

Популярни Публикации