Кортни Кокс е изумена да научи, че е свързана с кралица Елизабет: „Надявам се, че съм от Бъкингамския дворец“

Звездата от „Приятели“ Кортни Кокс започна да търси, за да научи всичко откъде идва, и беше доста изненадана да открие връзка с британското кралско семейство. Ето как се случи.

Може би познавате Кортни Кокс като една от звездите на хитовия телевизионен сериал Приятели и куп други филми и телевизионни роли оттогава. Но колко знаете за живота й, преди да стане звезда?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кортни Кокс (@courteneycoxofficial) на 24 май 2019 г. в 9:11 ч. PDTСемейството на Кортни Кокс включва родителите й Ричард Луис и Кортни Коупленд. Тя е отгледана в Бирмингам, Алабама, има две по-големи сестри и един по-голям брат.

Връзка с кралица Елизабет

По време на епизод от 2017 г. на Кой си мислиш че си? , американската актриса предприе пътуване до Европа, за да проследи семейната си линия по майчина линия и в крайна сметка научи нещо неочаквано.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кортни Кокс (@courteneycoxofficial) на 12 май 2019 г. в 15:42 ч. PDTПърво, актрисата откри, че е свързана с кралски особи. Нейният 18 пъти прадядо е Томас де Бъркли, чиито потомци са настоящите членове на британското кралско семейство, включително кралица Елизабет.

Кортни Кокс намери историята на нейната история за доста скандална и сочна, като се има предвид, че Томас де Бъркли всъщност задържа Едуард II (бащата на краля по това време) в плен през 1327 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кортни Кокс (@courteneycoxofficial) на 16 юни 2019 г. в 14:56 PDTРазбира се, всичко това беше преди векове, но Приятели актрисата смяташе, че цялата информация е очарователна. След като осъзна връзката си с кралицата на Англия, тя каза:

Надявам се да съм от Бъкингамския дворец.

Роднините на Кортни

В отговор на този епизод от шоуто, няколко души също посочиха собствената си връзка със самата Кортни и кралското семейство.

@WindRaven говори:

Предполагам, че съм свързана с Кортни Кокс, аз съм потомък от Джоан от Акра, сестра на крал Едуард втори. Крал Едуард първи и кралица Елеонора от Кастилия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кортни Кокс (@courteneycoxofficial) на 7 юни 2019 г. в 15:25 ч. PDT

@ Ребека Мед:

О, уау !!! Свързан съм с нея. Никога не съм мислил за това, но прабаба ми е Кокс. Тази история разби сърцето ми, когато правех проучване на родословното дърво.

@ Рий Робинсън:

Ние сме свързани (и не твърде отдалечено) от моя бащина страна. Наистина ми хареса да видя този епизод. ДНК със сигурност е улеснила генеалогията.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кралското семейство (@theroyalfamily) на 2 юни 2019 г. в 1:07 ч. PDT

Разглеждането на историята ви може да доведе до някои много интересни открития. А в някои случаи може дори да научите, че имате известни роднини. Разбира се, не е задължително да ви покани на семейната им вечеря, но все пак е доста готино да научите за хората там, с които сте свързани.

И трябва да е най-доброто нещо, за да разберете, че сте свързани с роялти, нали?

Знаменитости Кортни Кокс Семейство
Популярни Публикации