Звездата от „Криминални умове“ Кирстен Вангснес споделя историята си за мащабна трансформация на отслабването

Хората, които следват кариерата на Кирстен Вангнесс, са забелязали колко много се е променила любимата им звезда през годините.

Хората, които следват кариерата на Кирстен Вангнесс, са забелязали колко много се е променила любимата им звезда през годините. Трудно е да не забележите масивна трансформация на Vangsness за отслабване!

Звездата от „Криминални умове“ Кирстен Вангснес споделя историята си за мащабна трансформация на отслабванетоГети изображения / Идеално изображениеТя започна да прави големи промени още през 2014 г., когато феновете станаха свидетели на великолепното й ново тяло за първи път, когато се появи на 10-те годишни награди GLSEN Respect Awards.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от kirstenvangsness (@kirstenvangsness) на 31 октомври 2017 г. в 13:58 ч. PDT

Но каква е нейната тайна?Вангесът разлива зърната

И така, какво помогна на звездата на „Криминални умове“ да отслабне толкова много? Кирстен сподели тайната си в Twitter. Тя разкри, че използването на програмата на Рене Стивънс й е помогнало да промени тялото си.

Рене Стивънс е водещ треньор по диета и отслабване. Нейната програма е създадена за тези, които са опитали всичко, за да отслабнат, но нищо не е работило. Тя вярва, че промяната на връзката ви с храната е ключът към промяната на тялото ви.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от kirstenvangsness (@kirstenvangsness) на 10 януари 2018 г. в 20:34 ч. PST

Стивънс има над 150 подкасти, където тя споделя личната си история за отслабване, както и помага на други хора да трансформират телата си, като трансформират съзнанието си. Рени използва много нетрадиционни техники, включително хипнотерапия и невролингвистично програмиране.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от kirstenvangsness (@kirstenvangsness) на 25 февруари 2019 г. в 10:08 ч. PST

Но използването на програмата на Стивънс не е единственото нещо, което Кирстен Вангснес прави, за да влезе във форма. Освен това язди еднорози.

В едно от интервютата си актрисата споделя, че се преструва, че язди еднорог, когато прави мъртва тяга.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от kirstenvangsness (@kirstenvangsness) на 11 октомври 2017 г. от 17:45 ч. PDT

Това е интересен трик. Определено трябва да опитаме това някой ден.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тя заслепява! Принцеса Шарлот носеше красив амулет-еднорог за първия си ден в ново училище

Популярни Публикации