Матю Грей Гюблер от „Криминални умове“ сподели весел щрих с баща си в деня на бащата

- Matthew Gray Gubler на Crime Minds сподели весел щрих с баща си в деня на бащата - Знаменитости - Fabiosa

Матю Грей Гюблер е голяма част от хитовото предаване „Криминални съзнания“ от самото му начало през 2005 г. Шоуто изглежда доста подхожда на Гюблер, тъй като той продължава да изобразява криминален профилист, д-р Спенсър Рийд, и не мисли да напуска популярния серия.

Публикация от official matthew gray gubler (@gublergram) 16 април 2018 в 9:20 PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Матю Грей Гюблер на Criminal Minds прави трогателен туит със снимка на учителя си в детската градина и има забавно съобщениеЦялото семейство Гюблер е изключително гордо от обещаващата кариера на Матю. Той имаше прекрасно детство, израствайки в Лас Вегас в семейството на фермер и политически консултант Мерилин и съпруга й, адвокат Джон Гюблер. Но за разлика от много хора, които живеят в огромен и светъл Вегас, семейството на Матю има дълга история там. Много поколения гублери са живели в града на греха, тъй като той е бил просто малък град с едва 10 000 жители.

gettyimagesИзглежда, че Матю има много близки отношения със семейството си, особено с баща си. Наскоро той зарадва феновете си, публикувайки весела снимка с него с баща си в чест на Деня на бащата.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: ‘Криминални умове’: Кирстен Вангснесс разкрива какво наистина има на екрана на компютъра си в шоутоФеновете на Матю се включиха в Twitter, за да реагират на снимката:

Гюблер се мотае доста с баща си и с удоволствие споделя спомените със света на Twitter.

Матю не е просто актьор, той е и талантлив режисьор и режисьор. Той режисира доста епизоди на Criminal Mind, включително напускането на редовни сериали Shemar Moore. Освен това е впечатляващ художник, тъй като 12-те му акварелни творби са показани в Галерията за изящни изкуства в Острава, Чехия. Всички те бяха продадени - колко невероятно е това? Изглежда, че Гюблер носи успех във всичко, до което се докосне!

Публикация от official matthew gray gubler (@gublergram) 12 ноември 2017 г. в 12:36 ч. PST

чрез GIPHY

Матю Грей Гублер е добре закръглен и невероятно талантлив човек. Нямаме търпение да видим какво прави нататък!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Shemar Moore и Kristen Vangsness 'Истинско приятелство зад тяхната изключителна екранна химия в' Criminal Minds '

Популярни Публикации