Критично болното момиче направи чудесно представление в болница, правейки милиони потребители увлечени от нейното пеене

Последни актуални новини Критично болното момиче направи чудесно представление в болница, правейки милиони потребители увлечени от нейното пеене на Fabiosa

Лия Карол от Калифорния е само на 5 години, но вече е претърпяла две трансплантации на костен мозък. Бебето има тежка вродена неутропения.Поради здравословните си проблеми много често й се налага да посещава болници. Въпреки това момичето успява да остане весело и да запази позитивна перспектива. Майка й сподели, че обича да танцува, да пее и да свири на барабани.

Това е нейният живот. Това е, което тя някога е познавала, и тя обича да бъде щастлива, обича да изпълнява и обича да кара хората да се чувстват добре.За да разсее и забавлява дъщеря си по време на дълъг престой в болницата, майката показва различни свои музикални видеоклипове на своя iPad.

Един ден, през 2017 г., момичето започна да пее заедно с песента Победител от Мандиса . Линдзи веднага грабна мобилния си телефон и започна да записва сладкия момент.След като майката на Лия сподели видеото във Facebook, то моментално стана вирусно. Днес повече от 17 милиона души вече са го гледали.

Скоро Мандиса видя видеото сама. Тя беше толкова трогната от таланта на малката Лия, че я посети в болница и дори изпя дует с нея!

Според последните актуализации от страницата на момичето във Facebook, тя вече се чувства добре. Лия все още се преглежда редовно в болницата, но динамиката е положителна и наистина обнадеждаваща!

Можем само да се надяваме, че с течение на времето това прекрасно момиче ще успее да преодолее болестта напълно и да започне да се радва на обикновения живот!

Популярни Публикации