Телевизионното предаване „Короната“: Принц Филип имал ли е връзка с балерина от Русия?

- Телевизионното предаване „Короната“: Принц Филип имал ли е връзка с балерина от Русия? - Новини - Fabiosa

Принц Филип и кралица Елизабет имат дълги 70 години съвместен живот. Обаче не мина без утешителни новини, които се вихрят около изневярата на принца.

gettyimagesСезон 2 на „Короната“ само засили спекулациите

Няколко забележителни жени са замесени в предполагаемите извънбрачни приключения на принц Филип и ние виждаме само въображаема версия на неговата небрежна игра.

По искане на кралица Елизабет персонажът на принц Филип е планиран за петмесечно турне до Британската общност с кралската яхта - Британия. В знак на любов кралицата се опитва да скрие подарък в пътните си вещи, само за да намери снимката на известната Галина Уланова.

Вграждане от Getty ImagesТова откритие явно я оставя обезсърчена, но въпреки това оптимистична, докато тя пъха бележка, напомняйки му за семейството, което ще остави след себе си, когато тръгне на дългото си пътуване.

Коя беше Галина Уланова?

Родена в началото на ХХ век в Санкт Петербург, Русия, Галина Уланова е подготвена да стане една от най-високо оценените балерини в историята.

Талантът на Галина като балетист беше доста обещаващ в ранна възраст, след като привлече вниманието на Йосиф Сталин, който я насърчи да се издигне до звезда като балерина, да спечели отличия и да признае ролите Ромео и Жулиета , Жизел , и Лебедово езеро балерина продукции.Вграждане от Getty Images

В реалния живот няма доказателства, че Галина Уланова и принц Филип някога са имали връзка освен измислената намека, създадена в телевизионното предаване на Netflix, „Короната

Популярни Публикации