Битката за попечителство разруши връзката на Марк Хармън с късната му по-стара сестра

След освобождаването си от рехабилитацията Кристин се бори да запази попечителството над сина си и спечели. Марк се съгласи с резултата с условието да му бъдат предоставени права за посещение.

По-голямата сестра на телевизионната звезда Марк Хармън, Кристин Хармън Нелсън, почина от инфаркт на 72-годишна възраст на 27 април 2018 г. Подобно на по-малкия си брат, Кристин се смяташе за телевизионна кралска роля поради ролята си в дългосрочната работещ ситком The Приключенията на Ози и Хариет през 60-те.След като се оттегли от актьорството през 80-те години, Кристин Хармън Нелсън намери своето призвание в живописта. Тя дори е издала автобиография, Извън ума ми , който съдържаше картини и страници на Кристин от нейния дневник. След смъртта на художника, дъщеря й, Трейси Кристин Нелсън, отправи покъртителна почит към майка си, подчертавайки творчеството и артистичността на живота й.

Кристин имаше сравнително нисък профил, така че никой не говореше много за връзката й със семейството й, в частност Марк Хармън. Както се оказа обаче, в килера на семейство Хармън имаше някои скелети.Битката за попечителство е унищожена Марк ХармънГети изображения / Идеално изображение

Гадната битка между братя и сестри

След като Кристин прекрати актьорската си кариера и се разведе със съпруга си Рик Нелсън през 80-те години, тя трудно преживя оставянето на стари навици. Хармън призна, че тя и бившият й съпруг са водили живота на хипитата, изпълнен с алкохол и наркотици.

Кристин потърси помощ за злоупотребата с наркотични вещества и се регистрира в клиниката през 1987 г.

Въпреки опитите й да се оправи, брат й Марк Хармън беше видял достатъчно в този момент, за да потърси попечителството над сина на Кристин Сам. Според показанията на 13-годишния психиатър майка му му е попречила да се види с останалите си братя и сестри и е оказала отрицателно емоционално въздействие върху момчето с проблема си със злоупотребата с вещества.

Битката за попечителство е унищожена Марк ХармънГети изображения / Идеално изображение

След освобождаването си от рехабилитацията Кристин се бори да запази попечителството над сина си и спечели. Марк се съгласи с резултата с условието да му бъдат предоставени права за посещение.

Конфликтът е бил поставен в леглото, но според докладите децата на Хармън никога не са помирили истински връзката си.

Освен Кристин Хармън Нелсън, звездата от NCIS имаше и втора сестра Кели, 69-годишна декораторка.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Той ангел ли е?“: Звездата от NCIS Марк Хармън веднъж извади тийнейджър от горяща кола

Популярни Публикации