Сладко коте звучи като Морган Фрийман поради рядко състояние на гърлото

- Сладко коте звучи като Morgan Freeman поради рядко състояние на гърлото - Новини - Fabiosa

Когато гледахме видео на тази котка за първи път си помислихме: „Има Морган Фрийман изрази ли го?

Cash Cat Flava / YouTubeПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Бездомната котка приема храна само в малки пластмасови торбички, за да я сподели с котето си

Когато хората чуха това очарователно коте да мяука в това видео, много от тях не можеха да повярват, че звукът не е създаден с компютър. Това обаче беше абсолютно реално. Не е изненадващо, че зрителите бяха толкова объркани - котката от видеото,Джак, има необичайно дълбок глас!

Работата е там Джак има много рядко заболяване , парализа на ларинкса и гласът му се е променил след много операции, които е трябвало да претърпи. Неговите мяукания звучат сякаш са произведени от някакво мистериозно същество. В един коментар се казва, че Джак звучи като каубой, докато друг предполага, че е котката на Дарт Вейдър. Собственикът на Джак, който между другото е обикновен човек, обясни, че е записал и публикувал този видеоклип на Джак, за да осведоми хората за необичайно състояние при котките. Ларингеалната парализа при животните е състояние, при което нервите и мускулите на гърлото престават да функционират, което затруднява дишането и преглъщането. Човекът написа,Искам да направя видео за осведоменост по този въпрос и да включа котки, които звучат по същия начин, както и ветеринарни интервюта.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Знаете ли, че животът с котка идва с много предимства? Ето 6 причини защо

Трудно е да се повярва, но видеото на Джак вече е събрало повече от 3 милиона гледания! Много собственици, чиито котки имат подобни проблеми, изпращайки текстови съобщения на „бащата“ на Джак, споделяйки своя опит в грижите за домашни любимци с ларингеална парализа

Cash Cat Flava / YouTubeБраво, котенце! Браво, собственик на Джак! Благодарим ви, че се погрижите за този малък човек и споделите с нас своя вдъхновяващ опит!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Котката спори със собственика, когато тя иска да я следва

Популярни Публикации