Dad’s Twin! Синът на Тони Къртис, Бенджамин наследява красивите му погледи и поразително прилича на известния си татко в младостта

Красивият син на Тони Къртис, Бенджамин поразително прилича на известния си баща.

Тони Къртис не беше само успешен холивудски актьор. Той също е бил отдаден баща на шест деца от три различни жени.Джейми Лий Къртис, който последва стъпките на баща си в актьорско майсторство, е може би неговото добре познато дете, но братята и сестрите й са също толкова красиви и очарователни, колкото и техният споделен баща.

Dad’s Twin! Тони КъртисГети изображения / Идеално изображение

Бенджамин е най-малкото от децата на Къртис. Той е роден през 1973 г. от Тони Къртис и третата му съпруга Лесли Алън.Бенджамин е точното копие на известния му баща

Забележителното при Бенджамин Къртис е неговата странна прилика с покойния му баща.Не можем да не видим точните черти на Тони в Бенджамин и трябва да кажем, че той има голям късмет. Просто погледнете тези тлеещи очи и широка усмивка, толкова красив!

Не се знае много за личния живот на Бенджамин, но от неговите социални медии можем да разберем, че той е женен и има едно дете.

Жалко е, че Бенджамин Къртис не отиде в Холивуд като баща си, имаме чувството, че той би изглеждал страхотно пред камерата.

Популярни Публикации