На тати момичето! Първородната дъщеря на Пол Нюман Сюзън от първия му брак е копие на късния й баща

Последни актуални новини Daddy's Girl! Първородната дъщеря на Пол Нюман Сюзън от първия му брак е копие на късния й баща във Фабиоза

Пол Нюман и първата му съпруга Жаклин „Джаки“ Вит бяха закачени през 1949 г., малко след като актьорът завърши колежа Кениън в Гамбие, Охайо. Те обаче се развеждат през 1958 година.

Двойката има три деца заедно: две дъщери Сюзън и Стефани и син Скот.Сюзън стана актриса, продуцент и писател, следвайки стъпките на родителите си. Скот също става актьор преди трагичната си смърт през 1978 г. Умира от свръхдоза наркотици на 28-годишна възраст. След това Пол Нюман създава фондация на името на единствения си син за продуциране на филми против наркотици за деца.Освен най-тъжната бележка, първородната дъщеря на Пол и Джаки Сюзън е плюещ образ на нейния високопоставен баща. Дамата буквално прилича на чертите на лицето на родителя си, особено на формата на лицето, носа и устните.

Несъмнено, ако Сюзън беше момче, тя щеше да бъде двойникът на Пол Нюман, тъй като те са напълно локали!66-годишната има и златното сърце на баща си. Пол Нюман беше известен филантроп и Сюзън продължи наследството, превръщайки живота си в света на помощта, овластяването, благотворителността и справедливостта.

Сюзън Нюман е добре известна със своите човеколюбиви усилия и социална съвест. Работила е като изпълнителен директор на някои организации с нестопанска цел, специализирани в превенцията на злоупотребата с наркотици и алкохол, а след това и в грижите за децата. Смъртта на по-малкия й брат я приведе явно към това осъзнаване.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Андрю Глазбрук (@glazy_uk) на 19 април 2018 г. в 16:24 ч. PDT

Освен това дъщерята на Пол изнася лекции по целия свят, насърчавайки осведомеността по въпроси, които засягат семействата и благосъстоянието на децата. Тя продължава да работи за агенции с нестопанска цел за предефиниране на мисията, увеличаване на финансирането и видимостта, както и за предоставяне на видео и филмови услуги.

Въпреки че Сюзън Нюман срещна някои недостатъци, израствайки със супер популярен родител, тя успя да намери своя собствена светлина в актьорската кариера, личния начин на живот и благотворителните дейности по целия свят.

Популярни Публикации