Звездата от 'Далас' Барбара Бел Гедес се оттегли от актьорството, за да се грижи за болния си съпруг и след смъртта му тя беше неженена до последните си дни

Барбара Бел Гедес, звездата на 'Далас', прекъсна актьорската си кариера, за да се грижи за болния си съпруг. Тя остана неженена след смъртта му.

Бел Гедес несъмнено беше емблематична звезда в холивудската индустрия . Тя е най-известна с ролята си на семеен матриарх, мис Ели в телевизионни сериали Далас.Барбара Бел Гедес брак

Като дъщеря на дъщеря на индустриален дизайнер, Барбара си направи име в Холивуд, след като постигна успех. Звездата от Далас завърза възела два пъти в живота си с 2 различни мъже.

Първият й брак се състоя през 1944 г., когато тя се омъжи за театралния мениджър Карл Сойер. Техният съюз продължи 7 години. Барбара се омъжва за режисьора Уиндзор Луис същата година, когато се развежда с първия си съпруг. Вторият й брак изглеждаше най-дългият съюз, който имаше.Съпругът на Барбара Бел Гедес

Емблематичната звезда се оттегли от актьорството още през 1966 г., когато вторият й съпруг се разболя от рак. Тя прекрати кариерата си, за да се грижи за Уиндзор след неговата диагноза.

За съжаление съпругът на Барбара почина през 1972 г. По това време тя беше изтощена финансово. След това актрисата се присъедини към актьорския състав Далас през 1978 г., за да печели пари, след като е изоставила кариерата си за около 10 години.Две години по-късно тя печели награда 'Еми' за най-добра главна актриса. След смъртта на Уиндор, Барбра остана неженен.
Когато прочутото шоу приключи, тя се пенсионира и живее край езерото, като пише детски книги и проектира канцеларски материали.

Междувременно Барбара е оцеляла от нейните 2 дъщери от двата си брака. Тя починал от рак на белия дроб през 2005 г. на 82-годишна възраст в имението й в Мейн.

Варвара се помни с умиление от двете си любящи дъщери, които бяха до нея, докато тя почина.

Знаменитости
Популярни Публикации