Звездата от 'Далас' Стив Канали печели в брак с любимата си съпруга от почти 45 години Брент Пауърс

Стив Канали и Брент Пауърс все още са толкова щастливи, колкото могат да бъдат баби и дядовци на четирите си прекрасни внуци и като цяло се радват на живота.

Актьорът Стив Канали е най-известен с легендарния си образ на Рей Кребс през CBS хитови телевизионни сериали Далас . Той също за кратко участва в Всичките ми деца в средата на 90-те, но какво знаем за личния живот на Канали?

Далас (1978) / Lorimar ProductionsКоя е съпругата на Стив Канали?

Стив Канали и съпругата му Брент Пауър са женени от 1975 г. Двойката наближава 45 години заедно към този момент, но началото на връзката им беше малко скалисто.

По това време Стив започва кариерата си като актьор, но все още чака голямата си почивка. Брент, който също беше креативен тип, знаеше колко трудно е да се печелят пари по този начин и не беше сигурен за бъдещето на нея и Канали заедно. Както каза Стив ХОРА:

Брент не хареса заобикалянето ми в актьорството. Тя все още беше затворена, за да бъде с един борещ се художник, който привлече нейния обратен снобизъм за всички пари на баща си.За щастие Брент се предаде на любовта и се съгласи да се ожени за Стив. И само 3 години след сватбата, Канали записа ролята си за определяне на кариерата Далас . Двойката също имаше 2 деца заедно.Как се справят Стив и Брент в наши дни?

Стив Канали и Брент Пауърс са толкова щастливи, колкото могат да бъдат баби и дядовци на четирите си прекрасни внуци и като цяло се радват на живота. Канали сподели с Декодер в Далас :

Щастлив съм женен за първоначалната си съпруга ... Ние сме най-добрите приятели. Ние сме много инвестирани в това да бъдем баби и дядовци. Сега имаме четири внука и всички са в Сан Франциско, така че се опитваме да се качваме там веднъж месечно за поне една седмица.

Гети изображения / Идеално изображение

Звучи като Стив и Брент са разбрали всичко в живота.

Двойки знаменитости
Популярни Публикации