Дама Джуди Денч намери нова любов, но това, че отново беше омъжена, вече не беше възможност за нея

- Дама Джуди Денч намери нова любов, но това, че се ожени отново, вече не беше възможност за нея - Новини - Fabiosa

Няма човек, който да не знае коя е дама Джуди Денч или поне не я е виждал да играе в най-известните филми в Холивуд. Тя е тази, която изигра ролята на М, шефа на Джеймс Бонд, в две Джеймс Бонд филми. Нещо повече, тази известна актриса участва в ролята на кралица Виктория в Госпожо Браун телеигра.

Вграждане от Getty Images

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сигорни Уивър: „Научно-фантастичната кралица“ някога е била подценявана от нейните родители и учители по драматично училищеЦелият успех обаче не я спаси от загубата на любовта на живота й, съпруга й Майкъл Уилямс. Той почина през януари 2001 г. Тогава актьорът беше на 65. И на тази възраст животът му бе отнет от рак на белия дроб. Това беше ужасна трагедия за семейството му и за цялата филмова индустрия.Вграждане от Getty Images

Заедно с Дам Джуди имаха красива дъщеря Финти Уилямс. Тя израства и решава да бъде актриса, като родителите си.

Вграждане от Getty Images Вграждане от Getty Images

Бракът на дама Джуди Денч и Майкъл Уилямс продължи 30 години. И й отне повече от 5 години, за да почувства, че отново може да бъде с някой друг. Времето обаче дойде, въпреки факта, че Денч не беше толкова сигурен за влизане в нова връзка. В едно от интервютата си тя призна:Дори не бях подготвен да бъда готов за това ... Беше много постепенно и порасна. Събрахме се по някакъв начин чрез животните. Просто е прекрасно.
Вграждане от Getty Images Вграждане от Getty Images Вграждане от Getty Images Вграждане от Getty Images

Историята на тяхното запознанство е повече от съдбата. Джуди Денч беше поканена да отвори светилище за катерици, управлявано от Дейвид Милс. И по-скоро, отколкото очакваше, тя се влюби в този 76-годишен природозащитник. Тя се радваше на връзката им докрай. Той я разсмя и това беше безценно за актрисата.

Вграждане от Getty Images

И все пак нямаше шанс да се оженят. И двамата се чувстваха комфортно с нещата. Тя каза:

Ние сме твърде независими.
Вграждане от Getty Images

The Кралица Виктория звезда предпочиташе да не нарича Дейвид Милс свой партньор. Ето какво каза тя:Не знам каква е думата. Отвращавам се от „партньор“ - отвращавам се от всички думи. Просто казвам: „Това е Дейвид“, а той казва: „Това е Джуди“.

Не е ли прекрасно, че хората на такава възраст успяват отново да намерят любов и да живеят живота си пълноценно?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джуди Денч и Мерил Стрийп споделят историите за най-лошите им прослушвания

Популярни Публикации