Даниела Руа е омъжена за по-големия брат на „NCIS: Лос Анджелис“ Ерик Кристиан Олсен

NCIS: Очарователната личност и поразителната красота на звездата от Лос Анджелис винаги са пленявали вниманието на нейните фенове, както и личния й живот.

NCIS: Лос Анджелис Очарователната личност и поразителната красота на звездата Даниела Руа винаги са пленявали вниманието на нейните фенове, както и личния й живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниела Руах (@danielaruah) на 8 януари 2018 г. в 8:08 ч. PSTПортугалско-американската актриса е добре позната на CBS полицейски сериали NCIS: Лос Анджелис за ролята й на специален агент на NCIS, Kensi Blye.Личният й живот е бил доста интересен, тъй като работи както със съпруга си, така и със зет си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от NCIS: LOS ANGELES (@ncisla) на 10 март 2019 г. в 18:57 ч. PDTЛюбов и семейство

Даниела е щастливо омъжена на Дейвид Пол Олсен, бивш военноморски тюлен, който играе ролята на дубльор за по-малкия си брат Ерик Кристиан Олсен (Марти Дийкс) в шоуто.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниела Руах (@danielaruah) на 19 август 2018 г. в 9:46 ч. PDT

Започнала да излиза с Олсен - по-големият брат за нея NCIS: Лос Анджелис съ-звезда - в началото на 2011 г. Те се ожениха през 2014 г.Актрисата и съпругът й са родители на две сладки деца - Ривър Исак Руа Олсен и Сиера Естер Руа Олсен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниела Руах (@danielaruah) на 19 юни 2018 г. в 8:07 ч. PDT

Работа със семейството

Освен че са агенти на NCIS, героите на Ерик и Руа също са двойка в шоуто. Говорейки с TV Insider, те се отвориха за това какво е да имаш толкова близки отношения.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниела Руах (@danielaruah) на 20 май 2018 г. в 16:27 ч. PDT

The NCIS: Лос Анджелис звезда не можеше да спре да блика за това колко страхотни са брат му и снаха му.

„Представих я на брат си, защото те са прекрасни човешки същества и искам да бъдат щастливи. Получи се, имат две невероятни деца. И те са страхотни родители “, каза той.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниела Руах (@danielaruah) на 18 юни 2017 г. в 16:04 ч. PDT

Актрисата заяви, че ще отиде при Ерик за всякакъв вид съвети по всяка тема и че със сигурност ще получи честно мнение. Очевидно те също си правят удари един на друг както на екрана, така и извън него, което започна, когато и Ерик, и Руа се срещнаха за първи път. Това са страхотна двойка!

Знаменитости
Популярни Публикации