Единственото дете на Дани Кей Дена вече е пораснала и изглежда като въглеродно копие на легендарния си баща

Най-новите новини Единственото дете на Дани Кей Дена вече е пораснала и изглежда като копие на легендарния си баща във Фабиоза

Актьорът и комик Дани Кей, добре известен с ролите си в Анатол Париж и Приспивна песен в Ragtime, изгря до звездата на Бродуей през Дама в мрака и Нека си го кажем . Оженил се за прекрасна жена и отгледал красиво дете.

Дани КейГети изображения / Идеално изображениеСемеен мъж

Дани Кей и съпругата му Силвия Файн си имаха гръб. Той беше млад изпълнител на нощен клуб със забавно лице, докато тя свиреше на пиано за неговия акт.

Като дъщеря на зъболекар в Бруклин, Силвия беше ужасена, че семейството й няма да й позволи да се омъжи за актьор. И така, двойката избяга. Те имаха само едно дете, дъщеря Дена.Преди нейното раждане двойката живее в Ню Йорк. След като Дани беше открит в Холивуд, Силвия продължи да му помага да продуцира някои от неговите филми, като например Петте стотинки и Генералният инспектор.

Въпреки че имаше слухове за развод, откакто се ожениха за първи път, двойката се раздели веднъж за период от четири седмици по време на брака си.

Дани КейГети изображения / Идеално изображениеПодобната му дъщеря

Единственото дете на Дани Кей, Дена, вече е пораснало и се е превърнало в истинска красавица с поразителна прилика с известния си баща.

Родена във Флорида, САЩ, Дена е добре известна с работата си по Шоуто на Джордж Бърнс , Лондонският паладий: най-великият етап на Земята, и Международна награда за деца на Дани Кей за Unicef.

Дани КейГети изображения / Идеално изображение

Журналистката припомня, че баща й, който притежава уникален талант, е бил проследяващ в хуманитарната си дейност и е бил много запален по всичко, което е правил в живота.

Дани КейГети изображения / Идеално изображение

Израствайки с Дани

В интервю с Парад, Дена каза, че Дани е прекрасен баща за нея, казвайки: „Той беше човек, който се придържаше към своите принципи и имаше истински ценности.“ Тя също така отбеляза, че баща й е имал живот извън кариерата си.

Говорейки за това какво беше да израстваш с известен баща, тя каза:

Наистина имах нормално детство. Искам да кажа, да, Кари Грант дойде в къщата и да, помолих Франк Синатра да дойде на моето дипломиране и той се появи и аз бях развълнувана, но искам да кажа, никога не съм била на награди на Академията. Ходих в нормални училища.

Дани Кей

Гети изображения / Идеално изображение

Приятно е да чуем, когато знаменитост поставя детето си като основен приоритет. Дани Кей беше добър баща и обичан артист с толкова много талант.

Популярни Публикации